torsdag 21 maj 2015

Populära resmål på vintern

Fantastisk semester till bra pris. Boka nu - bestäm dig senare. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Koppla av på semestern.


Populära resmål på vintern

Njut av mat och dryck. Ju mer oroligt det är i resten av världen desto mer cementerar Kanarieöarna sin ställning som svenskarnas populäraste charterresmål på vintern. Nu när Egypten är iskallt som resmål är rusningen större än vanligt. Allra flest reser till Gran Canaria och i vinter ökar flera bolag antalet resor till ön. Närheten till Alperna är ett plus, för bara en timme bort i Garmisch-Partenkirchen väntar utmanande vandringsleder på sommaren och häftig utförsåkningen på vintern.


Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål , vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer. Så vart kan man resa nu på vintern ? Vart finns den efterlängtade solen ? Jag listar här några riktigt sköna resmål med sol där ni garanterat kan ta ett skönt bad i vinter utan att få blå tår. Populära resmål : Hit reser svenskarna i vinter Thailand gör comeback i vinter men svenskfavoriten Gran Canaria är ohotad etta på listan över vinterns populäraste resmål. Det visar bokningsstatistik från resebyrån Ticket.


Populära resmål på vintern

Filippinerna är en av vinterns resmålsraketer, enligt ett pressmeddelande från Ticket. Landet har mycket att bjuda på och dessutom ett bra prisläge, och sntalet bokningar inför julens och nyårshelgens utlandssemestrar ökar med procent. Vinterns mest populära resmål : Gran Canaria.


Solsäkert klimat, vackra stränder och skiftande landskap fortsätter locka. En gammal goding som håller. Enligt Tickets Sifoundersökning planerar nästan varannan svensk (procent) att åka utomlands i vinter.


Reslusten ökar markant. I vår värmeguide hjälper vi dig att hitta ditt ideala resmål efter temperatur, är det äventyr som står på agendan för vinterresan? Då kan vi rekommendera att åka till Dubai, Florida, eller på någon av våra spännande rundresor i Gambia, på Jamaica eller i Vietnam för att sedan koppla av med en härlig solvecka. Ett alternativ till Thailand som blivit mycket populärt på senare år är Karibien, berättar Anna Hagberg, informatör på Ving. Thailand har blivit en av svenskarnas favoriter under vinter -månaderna.


Men för dem som längtar efter något nytt eller mer äventyrligt finns det flera spännande resmål att välja mellan. Dubai är ett resmål med varmt och skönt väder året om. Behagligast är det under vintern , eftersom det nästan blir för varmt att ligga på stranden under sommarhalvåret.


I december är det mellan och grader och vattentemperaturen ligger på mellan och grader. Det är inte bara snö och minusgrader som gör ett resmål populärt på vintern. Lonely Planet listar sina topp tio vinterdestinationer i Europa.


Dags för veckans resenyheter alltså! Miami och Mexiko är populära resmål i vinter , och intar placeringarna precis efter Thailand och Kanarieöarna på topplistan. En nykomling på årets topp är däremot Kap Verde – den solsäkra ögruppen utanför Afrikas västkust lockar många resenärer som redan varit på Kanarieöarna och vill pröva något nytt. Vill du njuta av gassande sol och salta bad i vinter ? Vi har ett brett utbud av vinterresmål oavsett om du önskar ett exotiskt resmål med vackra sandstränder, turkosblått hav och varma havsvindar eller ett av våra populära resmål på sydligare breddgrader. Här hittar du våra vinterresor till solen.


Oavsett om du vill kombinera stad och strand i Dubai eller bara slappa på en paradisstrand på Maldiverna så har vi något för dig. Byt vintermörkret mot sol och värme och följ med till svenskarnas favorit Thailand eller all inclusive-drömmen Hurghada i Egypten. Vi reser med andra ord inte till helt nya eller okända platser i vinter utan istället på andra sätt än tidigare. Vi gräver lite djupare, är lite mer aktiva, kommer närmare den lokala kulturen och utvidgar våra horisonter, säger Clara Larsson.


I vinter kan du resa till bland annat Kanarieöarna, Egypten och Dubai. Det kan vara bra att ta en paus i skuggan mitt på dagen, och ofta “svalka” sig i vattnet. Phuket är ett av vinterns populäraste resmål och januari är en torr och sval årstid med nordmonsun.


Medeltemperaturen ligger på grader och risken för regn är minimal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg