fredag 15 maj 2015

Styrelsekraft

Styrelsekraft är en alumni med över 700. Här är personliga tankar som jag gärna delar med mig från träffen. Energi och värme ett bra. Kunskap och inspiration. Artiklar, filmer och guider som tar ditt företag till nästa nivå.


Gå med i LinkedIn utan kostnad.

Tidigare erfarenheter innefattar bl. Skandia och Odin Fonder samt ledamotsuppdrag i bl. Jonna Hedlund projektledare för 100-listan. Jag har fått så många insikter och träffat spännande personer och jag vet att också kvinnorna på 100-listan knutit viktiga kontakter.


Knappt en fjärdedel av styrelseledamöterna i svenska börsbolag är kvinnor. Stiftelsen Allbright jobbar för ett mer jämställt näringsliv, vd Rebecca Lucander förklarar mer. Han omsatte som 20-åring över 1miljoner kronor i företaget Högdata AB. Han fick uppleva problem och konkurs, men Daniel Höglund kom tillbaka och driver i dag en framgångsrik företagsgrupp, Affärs IT.


I alumninätverket arbetar vi bland annat med affärsnätverkande, samarbeten mellan medlemmarna och att synliggöra kompetensen inom nätverket.

EFN TV tar upp och förklarar aktuella frågor som påverkar ditt ekonomiska liv. Vi kommer att bevaka och analysera de viktigaste ekonomiska haum. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Sophie Persson är idag professionell styrelseledamot och styrelseutbildare.


Ett initiativ som förespråkar att fler kvinnor väljs in i bolagsstyrelser, för ett mer jämställt näringsliv. This video is unavailable. Syftet var att främja en hållbar ekonomisk tillväxt genom att öka andelen kvinnor i styrelser. Karin Edner, projektledare hos Bröderna Wingefors, Pauline Grindvall, vd My Perfect Day och Melina From, vd White Box är tre av deltagarna.


Vi som bloggar på Bättre Affärer är alla anställda på Telia och älskar att skriva. Vi vill bjuda på intressanta artiklar för både dig som vill. Utbildningar för enskilda styrelser. Handelskammaren samt andra utbildningsföretag.


Jag kände mig lite dum när Coffee Queen skulle ta in extern styrelsekraft. Deltagarna, som är egna företagare eller har en ledande position, har fått ansöka i stor konkurrens till programmet. Docent, lektor i epidemiologi och tidigare biträdande studierektor för forskarutbildningen, samt enhetschefvid Institutet för Miljömedicin, Karolinska Institutet.


Kommunchefen Elisabet Sjöström är redan tillfrågad om styrelseuppdrag i olika bolag när hon slutar som kommunchef i Krokom. Men när hon kliver av som.

Ny styrelsekraft De tre nyinvalda medlemmarna i SRF-distriktets styrelse berättar om sig själva. Möt Göran Lundmark, Abdulkhalegh Hasanpour och Louiciana Ahnström (på bilden). Efter det utvecklade hon styrelsearbetet i Gehab och för två och ett halvt år sedan bad hon om hjälp att rekrytera en extern ordförande via Kandidatbanken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg