torsdag 14 maj 2015

Nyhetsappar android

Nyhetsappar android

Oavsett om du vill följa kaoset i svensk politik eller de senaste sportnyheterna finns det många bra appar. SVT Nyheter har fått en helt ny skrud – snabbare, tydligare och med mörkt läge. Med nyheter från Sveriges största nyhetsredaktion gör appen det enkelt att. Expressens nyhetsapp ger dig alla nyheter just nu – på ett ställe.


I vår app får du snabbt koll på läget genom våra pushar, live-sändningar och insatta artiklar. Ladda ner appen för Ios. Grand Mountain adventure.


Uppdateringen är inte live i butiken än men kan laddas hem och installeras manuellt som APK. Du väljer om du vill följa Stockholmsnyheter, eller nyheter och reportage bara från ”ditt” område. I vår meny hittar du enkelt den stadsdel eller kommun som.


Nyhetsappar android

Med nyhetsappen och i Hockeypuls-appen är du alltid steget före. I apparna kan du enkelt välja vilka nyheter du vill läsa utifrån var du bor, vilka ämnen eller hockeylag som intresserar dig mest. Med en prenumeration riskerar du inte att missa någonting viktigt. Men långt ifrån alla håller måttet. Här nio som sticker ut och platsar i din samling.


PC för Allas systertidning, PC Worl har sammanställt de nio bästa apparna för dina nyhetsbehov. USA:s utrikesminister Mike Pompeo säger att det inte är sant att toppgeneralen Qassem Soleimani som USA dödade januari befann sig i Bagdad på ett fredsuppdrag. Våra nyhetsappar för Android går numera bara att ladda ner till mobiltelefoner, inte surfplattor. Vi rekommenderar användare med Android -surfplattor att använda nyhetssajten i sin webbläsare i stället. Om du har en iPad går nyhetsappen att ladda ner, men vi rekommenderar att du använder nyhetssajten i Safari i stället.


Nyhetsappen för Android går numera bara att ladda ner till mobiltelefoner, inte surfplattor. Om du har en ipad går nyhetsappen att ladda ner, men vi rekommenderar att du använder nyhetssajten i Safari i stället. Microsoft News är en nyhetsapp till Android och iOS.


Android Wear-appen listar de senaste rubrikerna som individuellt kan expanderas för att läsa hela artikeln. I Android -appen går det att ställa in om notiser ska dyka upp på klockan eller inte. I vår Nokia-tidning som finns ute i butikerna hela sommaren testar vi massvis av Symbian-appar. Här kan du läsa vårt test av nyhetsappar.


Nyhetsappar android

Nativa nyhetsappar av absolut högsta klass - för Android och iOS Efterfrågan på mobila nyheter, digitalt läsande och digitala annonser ökar lavinartat. Mediaföretag kämpar hårdare än någonsin för sitt digitala utrymme, och vi känner alla till det, en mobilanvändare förväntar sig en upplevelse i världsklass, annars vänder de sig till en annan app. Det är just därför vi gör. För bara några år sedan var det svårt att få en överblick av alla nyheter som var av intresse för just en själv. En tydlig trend är appar som samlar och väljer ut nyheter från världens alla håll.


Ny Teknik har hittat en klar vinnare: amerikanska Flipboard. Omni – nu även Sveriges bästa nyhetsapp på Android ! Grattis alla Android -användare – sedan några dagar finns Omni på Android. Och vilket härligt mottagande vi har fått!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg