måndag 25 maj 2015

Förälskad man tecken

Hur vet man om en kille är intresserad? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa! Hur och varför någon blir förälskad är högst individuellt.


För vissa går det i rasande takt, medan andra tar längre tid på sig.

Och för många uppstår tvivel på vägen. För sajten This is Insider avslöjar två experter sex tydliga tecken på att dina känslor är på allvar. Ibland kanske man inte riktigt vet om man bara är lite intresserad av sin dejt eller om man har gått och blivit riktigt förälskad i honom eller henne. För att göra det lite lättare att veta var du har dina känslor så har vi sammanfattat några solklara tecken på att du faktiskt är förälskad. Nästa tecken på att man verkligen förälskat sig är att man är mer uppmärksam på vad man gör och vem man är.


Det innebär inte att man var en dålig person tidigare, bara att kärleken får en att vilja vara den bästa versionen av sig själv. Nedan ska vi beskriva några tecken hos en förälskad man. Det viktigaste inom kommunikation är att höra vad som inte sägs.

Peter Drucker-Blickar är alltid avslöjande för en förälskad man. När både män och kvinnor är förälskade tenderar de att ha en viss glimt i ögat. Om en man är hemligt förälskad i dig så kommer han inte att vilseleda dig.


Om han säger att han kommer klockan 20:0 så kommer han att vara där 19:för att undvika att du ska behöva vänta på honom. Det här är ett tecken på att han respekterar dig och vill att du ska må bra. Har du fjärilar i magen och svävar på moln? Här är andra tecken på att du. Det kallas att blockera någon – när man med hjälp av någon annans kropp skapar ett utrymme mellan en själv och personen man vill ha.


Män blockerar ofta genom att sätta en hand mot väggen bakom dig så nästan är fångad under hans armhåla, skriver Daily Mail. I dessa härliga tider kan man utveckla några smått hysteriska och neurotiska egenskaper. Det finns ingen mer härlig känsla än att vara förälskad.


Det är inte bara utseende, personlighet eller sociala egenskaper som påverkar vårt val, utan också den andres dofttyp. För att påverka den andre skickas kemiska signaler, så kallade feromoner, ut till den man är förälskad i. Vilka är tecknen på att man inte är förälskad längre? Du blir inte längre glad när din partner kommer hem.


Tidigare såg du fram emot hans hemkomst.

Du kände hopp och att ingen kunde ersätta honom. Men nu är du likgiltig inför hans närvaro. Om en man inte är intresserad av dig, kommer han inte göra någonting för att komma ihåg saker, men det här är ett uppenbart tecken på att du verkligen betyder mycket för honom och att han verkligen är intresserad av dig. Hans vänner avslöjar hans hemlighet.


Han kommer alltid att vara där för att ge dig sitt stöd. Riktiga vänner gör det men män som i hemlighet älskar dig gör det också. Så vet du att han gillar dig men är rädd för att bli förälskad i dig. Tecken på att en Man är förälskad i dig Kvinnor misstolkas ofta en mans känslor mot dem, leder till fullständig passivitet på honans del vilket leder till.


När man är sådär pirrigt kär i någon så finns det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg