onsdag 6 maj 2015

Skeppslampa stelton

RoyalDesign - allt för hemmet! Fri frakt över 499kr - snabb leverans! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser.

Passar perfekt för båten, i uterummet eller på altanen, i kök och badrum. Glaset håller vinden borta i trädgården eller till havs. Kan placeras på bordet, på marken eller hängas upp med stålhandtaget. Vi på Cervera har allt för heminredning. Köp din skeppslampa här!


På HomeMe vill vi att du som kund lätt ska kunna söka efter och hitta alla de produkter du är ute efter till. Helt underbar i maritim miljö eller i hemmet och trädgården.

Den kan placeras på bordet eller hängande i den bifogade hållaren. Stelton Veke till skeppslampa Stor. Skeppslampan går utmärkt att ha i trädgården eller på båten. Produkterna följer en ren och klassisk vision och är framtagna av internationellt kända. Glaskupan skyddar effektivt mot blåsten och när man eldar lampan för fullt ger den en effekt på hela 7W vilket värmer skönt om kvällarna är svala.


Peter Holmbla in i verksamheten och med han kom nya stora visioner. Varukorg varor kr. Populära varumärken hos Glossme! Samtliga priser på connectmarketing.


En elegant och charmig lampa inspirerad av den klassiska fotogenlampan, har stor ljusspridning och ger skön och behaglig värme vid full effekt på 400–700W. En härlig mysfaktor utmärkt att placera i uterummet, altanen eller trädgården. Stor svart ljuslykta med röda ljus i ger decemberkänsla, 3kronor, Åhléns. Lampan ger ett vackert och stämningsfullt sken såväl inne som ute.


Det ända du behöver göra är att fylla på med lampolja. Skapa en hemsida själv utan förkunskaper. Hemsidaär en lättanvänd tjänst där du bygger och uppdaterar din hemsida.

En klassiker designad av Erik Magnussen. Stockholm Horizon Vas. Minimalistisk men smart design som passar i både marin miljö liksom i hemmet.


Vår webbshop är uppbyggd som en tjänst där du som kund kan välja att få ditt paket hemskickat från någon av alla våra privatägda butiker eller själv hämta. Har du något liknande att sälja? Stålramen med minimalistisk utseende kan hängas men är också lämplig för på golvet eller bordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg