fredag 22 maj 2015

Sj bokningsnummer

Boka din resa mellan Göteborg och Stockholm med MTR Express – Det moderna snabbtåget. Sitt avskilt i våra suites! Här kan du söka upp dina bokningar.


Du söker antingen på kundnummer eller bokningsnummer. Här visas SJs olika typer av biljetter. Läs mer om alla sätt att komma i kontakt med oss här!

Har du en biljett som kan återbetalas avbokar du din tågresa via Min resa eller i SJ Resebutik. Du får tillbaka biljettpriset, minus bokningsavgiften. Beroende på hur du har betalt din biljett får du sedan tillbaka pengarna. Logga in här om du har bokat en resa som har ett bokningsnummer med eller siffror.


Om du har ett kort bokningsnummer med eller siffror kan du inte logga in via den här sidan. Sök station eller tågnummer. Starta Mobilt BankID på den enhet där du har appen installerad för att identifiera dig. Att skapa ditt eget konto går på ett kick.


Sedan kan du bland annat enkelt överblicka dina resor – både de du gjort och de du planerar.

Bland annat kan du skapa. Fick ett bokningsnummer enligt ovan. Sveriges två största städer. När jag skulle hämta ut biljetten vägrade maskinen. Uppsökte en kassa på expeditionen.


Det visade sig att en del var bokstäver. Chansade på bokningsnummer från SJ – fick annans biljett. Bokningsnumren till SJ :s tågbiljetter är korta och smidiga, men också mycket lika.


Så lika att en person lyckades hämta ut en annans biljett. SJ är ett svenskt tågföretag som har funnits i över 1år och erbjuder hållbara tågresor. Du kommer att få en bekräftelse från oss via e-post, här går du själv in i din bokning och skriver ut ett färdbevis (Electronic ticket receipt). I beviset finns all viktig information: biljettnummer, bokningsnummer , tider, flightnummer etc. När bokningen är genomförd kommer du att få ett bokningsnummer , dessutom skickas en bokningsbekräftelse till de e-postadresser som angivits på respektive resenärer.


Du kan läsa våra resevillkor här. SJ kundtjänst har en del olika avdelningar beroende på vad ditt ärende är. SJ medlemsservice, SJ kundombudsman, SJ huvudkontor och avtalsadministrationen har alla egna telefonnummer.


Men på kundservice webbsida hos SJ har de delat upp sidan så att du snabbt hittar vilken avdelning du vill till. Vi startade Tågbokningen för att vi såg ett behov av ett enklare, mer personligt sätt att boka resor.

Våra resebokare har tillsammans mer än ett halvt sekels erfarenhet från branschen och gör allt de kan för att din resa ska bli så bra som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg