fredag 8 maj 2015

Bästa resesajten 2016

Bästa resesajten 2016

Svenskarna älskar att resa och är vana vid att göra research och köpa resan från sin dator. Men det blir allt vanligare att vi faktiskt köper resor direkt från våra mobiltelefoner, något som resebolagen har anpassat sig till. Trots att vår tillvaro blir allt mer digitaliserad måste vi ibland förflytta oss fysiskt till andra platser. Då är det någon av nätets resesajter som vi vänder oss till.


Bästa resesajten 2016

Sådana här listor får man naturligtvis ta med en nypa salt, men det är ändå lite roligt att låta sig inspireras och få nya reseidéer. Resesajten Tripadvisor låter varje år sina recensenter, som är helt vanliga personer från världens alla hörn, utse världens bästa hotell. För 14:e året i rad presenteras listan Travelers’ Choice, som bland annat består av Sveriges bästa hotell. EISA, sammanslutningen för europeiska journalister inom bild- och ljudområdet, har utsett årets bästa fotoprodukter. På topplistan – Viner med högsta sammanlagda expertbetyg av Systembolagets 2röda viner, 101–2kr.


De bästa hotellen i Sverige, enligt resesajt Resesajten TripAdvisor har utsett Sveriges bästa hotell. Så går urvalet av bästa hotell till. Här bedöms hotellen utifrån service, upplevelse och produkt.


Kanadensiske regissören Denis Villeneuve har tidigare hamnat högt på våra årslistor med thrillers som Sicario och Prisoners. Få saker förstör starten på en resa som en usel sittplats på flyget. Trots det lämnar många resenärer stolsplaceringen till slumpen. Förutsatt att du reser med ett bolag där du kan välja stol när du bokar eller checkar in på nätet så kan du själv paxa bästa möjliga lediga stol.


ZTE har gjort comeback i Sverige med en av årets allra bästa premium-mobiler, och pc-jätten Asus satsar friskt vidare på ett brett urval av intressanta mobiler. Här har vi spanat in vad tillverkarna släppt under året och valt ut deras just nu allra bästa och mest maxade mobiler. Det är resesajten Tripadvisor som under det senaste året undersökt tusentals resenärers omdömen och betyg på sevärdheter runtom i världen – och sammanställt resultatet till en topplista.


Världens absolut bästa ö är Maui – i alla fall enligt Tripadvisors besökare. En resa dit behöver inte heller vara allt för dyr. Det är lätt att tro att en resa till världens bästa ö kan kosta mycket pengar, men våra betyg på hotellpriser i Maui visar på motsatsen, säger Tripadvisors talesperson James Kay till Aftonbladet Resa. Med en imponerande och även inspirerande närvaro i de sociala kanalerna och en mobil strategi som trumfar konkurrenternas svingar sig Ving tillbaka upp på tronen som Sveriges ledande researrangör på nätet. Följande kriterier måste uppfyllas för att vara med på listan: TV-serien måste ha fått minst ögon i betyg.


Jag måste ha hunnit se hela säsongen. Läs även: Bästa tv på 65-tum hittar du här. I den här prisklassen är det numera vanligt med oled-tv, men det är ingen garanti, och inte heller något som automatiskt innebär att bilden är överlägsen. Vi kan också konstatera att kvaliteten på boxvin, överlag, har blivit mycket bättre på senare år.


Bästa resesajten 2016

Och kanske inte förvånande, några av de absolut bästa boxvinerna är väl kända sedan länge. Tidningen RES läsare har röstat fram Ticket. Ving bästa resesajten Internetworlds årliga sammanställning över Sveriges 1bästa sajter delades in i tio olika kategorier. I reseklassen var det påkostade Ving.


Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen! Men prognoserna från vädersajterna blir oftare fel än rätt visar en undersökning från Dagens Nyheter. Läs Testfaktas stora laboratorietest av kontinentalsängar för att se vilken som passar dig. Bästa Biennalen arbetar processinriktat och dialogbaserat utifrån ett långsiktigt perspektiv. BOLLINGER, ROEDERER, TAITTINGER m fl.


Se också topplistorna med Bästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg