onsdag 20 maj 2015

Prata svenska sfi

Under år har Termo Original haft fokus på att utveckla dom bästa tänkbara underställen. Material som passar dom skandinaviska årstiderna och det varierande klimatet. Här kan du köpa friluftsmat. Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer.


Vi förhandlar så att du slipper.

Sfi – svenska för invandrare. Med svenska för invandrare blir du snabbt bättre på att läsa, skriva, tala och förstå svenska. Oavsett om du är nybörjare eller har kommit längre med det svenska språket har vi kurser som passar din nivå. Hos oss kan du kombinera studier i svenska med praktik eller med en yrkesutbildning. Finansinspektionens utbildningsmaterial är anpassat för SFI -undervisning.


Du kan ladda ner de interaktiva filmerna ” Prata pengar” och tillhörande material. Handboken Dina pengar och din ekonomi kan laddas ned som PDF. Du som undervisar i Svenska för invandrare ( SFI ) eller liknande kan kostnadsfritt beställa handboken i tryckt format.

Jag pratar bara lite svenska Svenska med Kalle. Prata Svenska är till för dig som lär dig svenska och vill öva på att prata. Vi tränar på att prata svenska online tillsammans en timma varje söndag klockan 20. Vill du vara med så skicka ett mail till adressen på bilden här så att jag kan bjuda in dig. Ett delmål när du läser sfi är tala Det betyder att du ska kunna prata svenska.


Hur bra svenska måste du kunna prata för att klara kurs C och D? Tala delas upp i två delar. Muntlig produktion (att berätta själv) och muntlig interaktion (att prata med andra). Så här står det i kursplanen för sfi. Boka Hotel Antiche Terme och spara upp till med Agoda! Lär dig svenska med Jalla prata svenska ! I programmen lär du dig om hur olika yrken fungerar i Sverige, hur det är att läsa sfi på Lernia och mycket mer.


Låt mig prata om mig själv och säga att man, när man bestämde sig att komma till Sverige, skulle tänka på språket först. Eftersom språket spelar en stor viktig roll i samhället, måste man lära sig svenska och hur man använder orden. Man kan inte förstå kulturen i samhället utan att man kan läsa, skriva, lyssna bra på svenska. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.


Jag studera på sfi skolan och jag vill prata svenska men det kan vara svårt ibland.

Jag hoppas att jag lära mig snabbt. Tack min lärare Helena för hjälpen. Läraren väljer de övningar som passar elevernas förkunskaper och intresseinriktning. Prata på svenska är en kopieringspärm med talövningar för SFI. Det finns övningar på tre olika svårighetsnivåer.


De olika nivåerna gör materialet individanpassat. I språkradioprogrammet Jalla prata svenska får du som är arabisktalande öva vardagsspråk och uttal tillsammans med en Sfi -lärare. Programmen är en samproduktion mellan Lernia och den arabiska nyhetsportalen Al Kompis.


Kurs i svenska för invandrare. SFI kurs 1B är för dig som är nyinflyttad i Sverige och har relativt kort skolbakgrun 6-år, från ditt hemland. Du lär dig att prata svenska , förstå och skriva enkla ord och meningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg