tisdag 31 januari 2017

Takbox test

Takbox Erbjudandet gäller December ut! Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Billiga bildelar online. Bara nya reservdelar till lågpris. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom fordon.


En takbox fungerar lika bra på sommarsemestern som på skidresan och är guld värd när utrymmet i bilen inte räcker till.

Vi Bilägare har publicerat ett test av takboxar i tidningen nr. Packline blev testets vinnare med modellen NX21 som är en relativt ny modell på marknaden. Bästa takboxen till din bil. Det kan vara nog så jobbigt att få hela familjen att dra åt samma håll när bilen ska packas.


Med en takbox löser man den gordiska. Det innebär naturligtvis att vid en riktig olycka kan ovanstående få mycket allvarliga konsekvenser för andra trafikanter. De billigaste takboxarna fungerar ofta bra så länge den inte utsätts för tyngre laster, hårda inbromsningar eller krockar.


Här hittar du alla tester på takboxar som skett de senaste åren vilket gör det lätt för dig att välja rätt takbox utifrån dina behov.

Det finns över hundra olika takboxar att välja på och de flesta ser lika ut på utsidan. Du som är prenumerant kan läsa testet gratis. Läs mer om hur du gör via länken: vibilagare. Tester av sängar, bäddmadrasser och kuddar samt guider och artiklar om sömnrelaterade produkter. Nyhetsbrev Håll dig uppdaterad med senaste testerna , guiderna och konsumentnyheterna.


Skidsäsongen är igång och på vägarna norrut trängs fjällresenärerna, ofta med en takbox på biltaket. Men vid en krock kan boxen och packningen inuti bli livsfarlig för andra trafikanter. Testfakta har låtit SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, krocktesta sju olika takboxar i plast vid en hastighet av kilometer i timmen. Bara Thules takbox klarade testet. Bara en takbox , den från Thule, klarade att hålla lasten på plats och blev testvinnaren.


På dem gick boxväggarna sönder så att skidspetsarna stack ut, men lasten och boxen satt kvar. Här hittar du snygga och smidiga takboxar som passar perfekt när du behöver extra packutrymme. VI SAMMANSTÄLLER TESTER. Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras.


En takbox bör kunna klara av en kollision i en sådan här låg hastighet. Det är ju framförallt i stadstrafik som risken för olyckor med takboxar finns, säger han. Funderar du på att lassa i familjens utrustning inför fjälläventyr i en takbox ?

Biltemas takbox var inte bara svagast ur säkerhetssynpunkt. Då ska du kolla in det här. Det är sajten Testfakta som tillsammans med Sveriges Tekniska Forskningsinstitut låtit krocktesta sju olika takboxar. Och resultatet är i de flesta fall riktigt nedslående.


Jag har en Thule Motion 90 onödigt stor för ditt behov skulle jag tro, men jag kan starkt rekommendera Thules boxar då de uppfyller alla krav som jag kan ställa på en box, likväl testvinnare i de flesta tester. Samma sak med lasthållare, Thule har fungerat perfekt till alla mina sport-laster som gärna förflyttas på taket på bilen. Alltid supersnabba leveranser!


Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Elegantare takbox finns inte!


Komplett med: - Snabbfästen - Öppnas bakifrån (I och urlastning från tre sidor) - st. Takräckessystem krävs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg