tisdag 17 januari 2017

Konståkningsskola

Konståkningsskola Den här säsongen är det Elin Larsson som är ansvarig för Konståkningsskolan. Elin bedriver konståkningsskolans träningar tillsamans med flera andra av klubbens tränare. Hjärtligt välkomna till Apladalen KK:s konståkningsskola ! Välkommen med din anmälan till höstens konståkningsskola. Ni som under våren har varit elever i vår konståkningsskola behöver inte inför hösten göra någon ny anmälan.


Konståkningsskola

Ni är redan anmälda och fin. Vi har också en konståkningsskola som fokuserar lite mer på konståkning redan från början. För att anmäla sig till konståkningsskolan måste man ha minst märke (se fliken skridskoskolemärke).


Skridsko- och konståkningsskolan äger rum på helgerna. KK Iskristallen bjuder in dig till en isshow ni inte kommer att glömma. Den innehåller två delar där den första delen bygger på den tusenåriga historien om.


Konståkningsskola

Efter att man gått i skridskoskolan kan man börja i konståkningsskolan som är introduktionen till konståkning. I konståkningsskolan jobbar. Höstterminen startar vecka 39. Det går bra att börja när som helst under terminen. Krav för att börja i konståkningsskolan: Man ska ha tagit minst märke 3. Apladalens KK - Konståkning ” -Vill du lära dig att åka skridskor?


Vår verksamhetsidé är att bedriva skridsko- och konståkningsskola , samt tävlingsverksamhet på högre och lägre nivå. Vi erbjuder alla barn och ungdomar en möjlighet till träning och utveckling utifrån deras egna förutsättningar och ambitionsnivå. Terminen pågår under veckor med uppehåll för. Konståkningsgrupperna tränar två gånger i veckan och här ställer vi lite högre krav på att åkarna har ordentlig utrustning, för att ge dem så bra förutsättningar som möjligt.


Antagning till vår konståkningsskola sker löpande under terminernas gång. En bekräftelse med information om träningsstart, schema, grupptillhörighet och betalningsinformation skickas cirka veckor innan start och i samaband med anmälan när terminen har startat. Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Du ska ha uppnått minst Leo märke (i mån av plast, märke 2) för att börja på konståkningsskola och minst märke för konståkningsgrupp. Kom i håg att göra en anmälan även om ni först vill prova på.


Välkomna till IK Graip skridsko- och konståkningsskola ! Vi är ett härligt gäng som tränar både i Slite ishall och i Visby, och strävar efter att alla ska trivas och ha roligt på isen. Vi bedriver både skridskoskoleverksamhet samt mer konståkningsintriktad träning med mål mot att bli tävlingsåkare. Alla tävlingsåkarföräldrar behövs för att vi ska kunna genomföra en bra tävling! Anmäl dig som funktionär!


Kom och åk skridskor med oss! Skridskoskolan startar tisdag den september kl 17:på Behrn Arena, ishockeyhallen, ingång via spelarentrén. Vi är numera en grupp som på en mer strategisk nivå ska se över och strukturera föreningens evenemang.


Grunder och ramar för evenemangen tas fram som sedan. Stöd Ytterby Kungälvs Konståkare varje gång du ska handla på nätet! Sponsorhuset ger dig ett fantastiskt erbjudande samtidigt som du stödjer vår förening.


Konståkningsskola

Intag i gruppen görs i början av höst och vårtermin, ej under terminens gång. Träningen sätter igång vecka 34. UAKKs konståkningsskola v änder sig till barn som tidigare gått i skridskoskolan eller som redan kan grunderna i skridskoåkning.


Det finns olika grupper som tränar 1-ispass i veckan. Huvudsäsongen startar i september vecka 37.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg