torsdag 12 januari 2017

Hv71 malmö resultat

Leksand vann ångestmötet ? Femte raka hemmasegern - difhockey. Tung förlust på Hovet - hv71. Chanserna kom desto mer i fem-mot-fem, och till slut kom matchens första mål efter att Jesper Jensen forcerat in pucken bakom Jonas Gunnarsson.


I kväll spelar Redhawks sin första match efter nyåret. Läs detaljerad matchrapport och statistik här.

Supertalang i fokus på järnkaminernas dag. Vi sammanställer också resultaten för alla lag i den årliga försäsongstabellen. Fram tills dess kommer det att spelas mängder med matcher för att lagen ska vara i så gott slag som möjligt, både rena träningsmatcher och tävlingsmatcher i CHL. Följ SHL live med resultat , matcher, SHL-tabellen, samt följ lag som bland annat Färjestad och Frölunda. T01Ye och du har chansen att vinna HV-boken Triumfens Ögonblick.


Förre stjärnan sänkte Redhawks mot FBK - expressen. HVspelar nästa match den 09. Hoppas på likadant idag.

Frågan är om det gynnar oss då vi vill vända spelet snabbt. Sjukt roligt att det drar igång igen! Minsta insats kr och. Malmö Redhawks spelade mot HV71.


Lamt försvarspel och otroligt naivt spelat! Tappa två matcher på raken är under all kritik och det visar att vi inte alls har de spelarna som krävs när motståndet trycker på lite. Då blir vi passiva och tror att någon annan ska lösa det!


FirstSwitch skrev:Shit va vi är ojämna, en grym prestation borta mot frölunda följs upp av en ganska låg intensiv seg match hemma mot ett stukat malmö där vi. Oddset är för tillfället helt jämna hos bet3och det tycker jag är fel. För mig har det varit en utmanande period. Jag ville verkligen sätta den, och det kändes riktigt bra att göra det, säger Abbott, som inte hade gjort mål sedan den 10:e oktober. Tre matcher spelades ikväll och det blev jämnt i alla matcherna, men till slut tre väntade resultat.


Våra vänner på andra sidan Kilsbergen hakar på topplagen genom att vinna hemma över Almtuna med 2-1. SHL – Svenska hockeyligan Svenska hockeyligan eller SHL som den kallas i folkmun är Sveriges högsta serie för herrar inom ishockey. Serien bytte till dagens namn. Så ställer VIK upp borta mot Timrå på tisdagskvällen - vikhockey.


KÅGSTRÖTio allsvenska stjärnor som spelar i SHL nästa säsong - hockeysverige. Såg länge ut som att de skulle gå mot röda siffror igår då Västervik var mållösa efter halva matchen och Björklöven hade tappat dubbla ledningar och hade ett oavgjort resultat med tio minuter kvar av matchen.

Men det löste sig då Västervik pillade in två puckar i matchens andra hälft och Björklöven. Om du söker resultat för andra tävlingar med namnet SHL, välj din sport i toppmenyn eller i kategorierna (land) till vänster. Livescore på Scoreboard.


Här hittar du livescore, slutresultat, målskyttar och startuppställningar i matchdetaljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg