onsdag 25 januari 2017

Flyga gravid ryanair

Pålitligt, snabbt och bekvämt, kolla här nu! Hour Service - Cheap Round Trip Flights - Compare Multiple Sites! Kolla in de senaste specialerbjudandena. Snabbt, billigt och bekvämt!


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Vad är en Graviditet Fit to Fly Form?

Flyga gravid med British Airways – regler. Från och med måste du, liksom ovannämnda flygbolag, ha ett nyskrivet intyg från läkare. RyanAir i slutet på graviditeten? Och de har ju vääärldens mest oanvändarvänliga hemsida. Fan helt omöjligt att hitta information där!


Och att ringa till dem går bort, det är. En del flygbolag tillåter inte att gravida flyger efter en viss graviditetsvecka. Det vanligaste är att du inte får flyga under graviditetens sista två månader.

Flygbolagen har olika bestämmelser för vad som gäller för dig som gravid. Du bör alltid fråga flygbolagen eller där du bokat resan vad som gäller just för dig. På internationella flyg måste detta intyg vara utfärdat på engelska.


Mindre än två veckor innan förväntad nedkomst. För din och ditt barns säkerhet kan du inte flyga med oss om det är mindre än två veckor till förväntad nedkomst. Hur längre kan du flyga som gravid ? Normalt är där inga problem med att flyga under graviditetens första och mittersta del så länge du har en okomplicerad graviditet utan blödningar, diabetes, högt blodtryck eller tidigt missfall. En graviditet ökar belastningen på hjärtat.


Har du en hjärt- eller lungsjukdom bör du inte flyga. Om platsen dit du ska ligger på hög höjd kan även detta anstränga hjärtat. Om du känner dig osäker eller inte mår riktigt bra – undvik att flyga om du inte måste.


Du är bara gravid en viss tid i ditt liv. Att flyga innebär för alla utom flygvärdarna oändliga stunder av stillasittande. Risken finns – även om den är liten – att man kan få blodpropp, och denna risk ökar något om du är gravid. Det är därför viktigt att man försöker röra på sig lite då och då.


Reser du med Thomas Cook Airlines gäller samma regler som för Ryanair : du får resa utan läkarintyg innan vecka 2 och för graviditetsvecka 28–krävs ett läkarintyg som är daterat högst tio dagar innan avresa. Jag har flugit med dem jättemånga gånger, men aldrig som gravid.

Efter vecka får du inte flyga. Som tur är kan du resa även när du är gravid och du kan flyga fram till cirka vecka om graviditeten är normal. Här får du information och viktiga tips. Många gravida känner oro inför flera göromål som i vanliga fall genomförs utan problem. När det kommer till att flyga är det största dilemmat resor sent in i graviditeten – rent hälsomässigt har nämligen inte flyget någon påverkan på varken mamman eller barnet.


Om mamman är frisk och gravid så finns inga hälsorisker. Här har vi på TUI samlat en lista där du enkelt kan se vad som gäller för just dig! Vi ska också flyga med Ryanair och jag har försökt att läsa på. Vi åker tor Malaga i april. Som jag förstår det ingår kg fritt handbagage (särskilda mått på väskan).


Men vad jag inte fattar är om man alls får checka in bagaget ifall man helst inte vill ha det inne i planet och slippa bära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg