måndag 9 januari 2017

Lampa industristil

Handla elektronikprodukter online - Tingstad. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats. Välj emballage efter din image. Kolla in vårt sortiment.

Köp lampor med industristil här. Stort utbud av lampor. Kökslampor, sovrumslampor, vardagsrumslampor, barnlampor, hallampor… Söker du lampor till köket har vi fina taklampor i metall som passar jättebra över både en köksö och matbord. I många tonårsrum är industristilen en given succé!


Allt som för tankarna till gamla verkstäder och fabriker passar in i denna kategori. Bor stolar, lampor , lådor och skåp av olika slag i järn, plåt, zink, betong och grovt trä med vintage och patina – Det är vackert det för oss som gillar inslag av industri i hemmet. Moderna lampor och vintage lampor till alla rum och inredningsstilar!

Hos Reforma handlar du all typ av belysning så som taklampor, vägglampor, bordslampor, skrivbordslampor och fönsterlampor. Reformas vision är att det ska vara enkelt, snabbt och smidigt att handla lampor på nätet. En lampor industristil är en tidlös design som kommer att hålla i många år och alltid få ert hem att se väldigt snygg och inredd ut. Vi säljer allt från moderna och snygga heminredningsdetaljer som.


Chic Antique Lampa Factory - industristil , 40cm. Ruffig lampa i industristil med kedja. Lampa PR Home - taklampa i industristil - Manchester cm. Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop.


Fröken Fräken älskar verkligen lampor så därför är vi extra noga när vi väljer vilka lampor vi ska ha i vårt sortiment. Här hittar du taklampor, vägglampor och golvlampor i industristil och mycket annat. Vi är duktiga och vana att hitta rätt belysning till restauranger och offentliga miljöer. Spara Lagerstatus I lager Info.


Häftigt lampfäste för vacker glödtrådslampa. Smycka både bord och vägg! En sänglampa eller vägglampa i rå industristil.


Fästen baktill på lampan gör att den även kan hängas på vägg.

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Hos oss finner ni både taklampor, bordslampor och fönsterlampor till ditt hem.


Vi erbjuder alltid inredning av högsta kvalitet och till riktigt bra priser! Oavsett vilket rum du inreder, hittar du belysningen hos oss! Några av våra mest populära varumärken är Beli By Rydéns, Herstal, House Doctor, Konstsmide och Pholc.


Söker du en klassisk svart industrilampa, en sobert vit lampa eller en industrilampa i mässing, koppar eller knalligt gult eller petrolblått? Vi har industrilampor i allt från svart till vitt, mässing, koppar, petrolblått, gult, grått eller antik matt vintage finish som passar fint både för lantlig inredning och det moderna kontoret! Hyllan är gjord av trä och gamla metallrör som är en fin kontrast till den lantliga stilen.


Märken efter gångjärn, spikar, sprickor etc. Industriell rostfärgad taklampa i metall. Lampan har samma färg på undersidan. Beställ Betonggrå taklampa Louisanne, industristil bekvämt online Toppkvalitet Hög servicenivå Betalning med Klarna Rådgivning från fackpersonal.


Andra delar av hemmet som kräver speciella och anpassade lampor är belysning badrum, belysning för vardagsrum (exempelvis bokhyllebelysning) och belysning utomhus. IKEA säljer bara LED- lampor , för att LED förbrukar upp till mindre energi än traditionella glödlampor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg