onsdag 25 januari 2017

Lutzpiruetten

Lutzpiruetten

Kom och åk skridskor med oss! Skridskoskolan startar tisdag den september kl 17:på Behrn Arena, ishockeyhallen, ingång via spelarentrén. Här hittar ni schema för samtliga grupper under terminen. Välj grupp i menyn för att se enskilt schema. Lutzpiruetten är en klubbtävling som arrangeras av Örebroklubben KK Lutz.


Riktlinjer kring tävlingar och test: Det är viktigt att åkaren har en dialog med tränaren, som avgör om man är redo att tävla. Tävlingar inom 2h restid. Då alla varit aktiva i konståkningsföreningen sedan länge har vi en. Bidra med en ekonomisk kickback till Kils KK när du handlar online från ett urval av mer än 6välkända butiker genom Sponsorhuset. Nora och Paola är båda nio år.


Fyra gånger i veckan tränar de konståkning. NA:s fotograf Lennart Lundkvist har följt flickorna på träningar och tävling. Konståkningsförbundets A-tävlingar som vi kommer att följa med spänning. Jennie Adolfsson 4-a Undgom B1. Johan Sparr 4-a Junior B2.


Lutzpiruetten

Ellinor Adolfsson 9-a Tyvärr har de inte lagt ut resultaten på alla åkare ännu så maila mej gärna om du var där och tävlade. Filmer med eller av mina vänner -. Skip navigation Sign in. Här finner ni all information om ! Under 20väntar nu deltagande i Sv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg