fredag 20 januari 2017

Netflix priser

Netflix priser

Du kan titta så mycket du vill, när du vill och utan ett enda reklamavbrott – allt för en låg månadskostnad. A young woman rises to rule an empire. Ett år som avslutades med filmen ”Bird box” – som sågs av miljoner olika konton under dess första vecka. Netflix med streaming i USA.


Det dyraste abonnemanget höjs med hela procent. Redan för fyra dagar sedan, den augusti, började streamingjättens nya priser att gälla, uppger Nyheter24. Men nu har alltså de två åren gått och det är slut på de olika priserna.


Här är en överblick över priser och innehåll. Standard-abonnemanget har höjts från till 1kronor per månad i Norden, en ökning på cirka procent. Kostnad: 1kronor i månaden.


Bolagets mest populära abonnemang kommer därmed att kosta dollar per måna i stället för dagens dollar. Det rapporterar AP som beskriver höjningen som den största bolaget genomfört. Välkommen till PriceRunner!


Streamingjätten har nu över en miljon användare i Sverige. Basic-kategorin lämnas oförändrad. De flesta kunder använder standardkategorin som erbjuder tittande på två enheter samtidigt och i HD.


Priset har tidigare legat på pund i månaden men höjs nu med ett pund. Inom en snar framtid kan det emellertid bli tal om ett fjärde alternativ med namnet Ultra för cirka 1kronor per månad. Du kan även följa olika ämnen, skribenter och nyhetsbrev. Det breda utbudet gör att du lätt kan utforska och hitta nya favoriter.


Höstens nya priser har redan börjat gälla för kunder som tecknar nya abonnemang, och snart är det alltså dags för de redan frälsta att drabbas av prishöjningen. Med hjälp av smartare filtrering, listor och tips hjälper vi dig att hitta det som är sevärt. Den vanligaste prenumerationen som i dag kostar dollar höjs till dollar. Prishöjningarna varierar mellan till procent beroende på vilket abonnemang det handlar om. Nu har det brittiska företaget Comparitech jämfört hur många titlar som finns i en rad olika länder med hur mycket man betalar för strömningstjänsten i respektive land.


Det är en normal affärsutveckling, priser höjs över tid. Vi producerar väldigt mycket nytt, fantastiskt innehåll, och köper in nytt material från andra, säger Yenia Zaba. Den nya prislappen gäller dock bara nya kunder, åtminstone fram tills maj nästa år då priset höjs för alla.


I USA finns abonnemangen i tre olika nivåer, bas, standard och premium. Jämför priser och läs recensioner på TV. Man kan sannolikt inte ta betydligt mer betalt än marknadsledaren.


Netflix priser

Man kan även länka tjänsten med sitt facebook-konto men som tur är är det inget tvång. Läs Aftonbladets samlade nyheter om företaget här. Den uppdateras med nya releaser nästan varje dag.


Whoops… something went wrong. Om du inte använder en utbudstjänst som Flixable för att hålla koll på vad som är nytt kan det därför vara svårt att hänga med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg