fredag 27 januari 2017

Handledare mc

Handledare mc

Du måste sen göra en ny ansökan och bli godkänd på nytt, om du vill fortsätta att vara handledare. Transportstyrelsens startsida? Information som inte sparats försvinner om du lämnar tjänsten. Med våra instruktionsvideos i datorn, surfplattan och mobilen blir din handledare din kompletta mc -lärare.


Följ länken nedan och prova mc -jaktens Videoutbildning till mc -kort helt gratis. Handledare för mc - Hej. Det påstås att någon polis stoppat och hotat att bötfälla en handledare för mc körning därför att denna körde bakom och inte fram. Hur lång tid tar det innan jag får handledarbeviset? Om alla krav är uppfyllda och alla handlingar kommit in, tar det i normalfallet två till fyra veckor att få handledarbeviset.


Om man deltagit på en kurs som handledare eller elev Inom år så behöver man inte gå en kurs till för att köra med ytterligare någon! Oavsett handledare eller elev skall båda någon gång deltagit på en kurs. Har nyligen fyllt (grundläggande ålderskravet för att få vara handledare vid privat övningskörning) och ett par kompisar har frågat om inte jag kan vara handledare åt dem, men när jag började nysta i det här med handledarskap upptäckte jag att transportstyrelsen har valt att ändra datumet för när jag fick min tunga behörighet. För mer info om regler gällande handledarskap läs här. Ni måste färdas på samma mc eller handledaren på annan mc.


Sådant godkännande får meddelas den som 1. Sveriges MC -handlare. Här köper du din motorcykel, bokar service, uppdaterar din garderob, skaffar reservdelar eller bara tittar in för att prata hoj. Jag är så kort så var tvungen att köra upp på en Kawa 5med Abehörighet. Min egen MC som jag körde galant var för tuff vad gällde kubik kontra Watt= Suzuki GSR 6så den var jag tvungen att strypa!


När man övningskör motorcykel privat, så måste handledaren köra på egen mc eller sitta som passagerare på övningscykeln - inte köra bil. Det spelar ingen roll om handledaren kör före eller efter eleven, men övningskörnings-skylten ska alltid eleven ha. Det innebär att elev och handledare kan gå utbildningen var för sig. Den som redan har gått en introdktionsutbildning behöver inte gå om den, förutsatt att utbildningen fortfarande är.


Den svenska arbetsmarknaden har blivit tuffare. Har du inte ett ”perfekt” CV i bagaget blir det bara svårare och svårare att hitta ett jobb. Vi vill vara en arbetsplats för talangfulla och drivna människor, oavsett bakgrund.


Därför satsar vi mer än de flesta arbetsgivare på internutbildning. Du som ska vara handledare vid privat övningskörning för behörighet B ska ha gått en introduktionskurs innan du kan bli godkänd som handledare. Den elev som övningskör privat för behörighet B ska vid sådan övningskörning ha en giltig introduktionsutbildning. Det är du som handledare som räknas som förare vid övningskörningen.


Handledare mc

Du ansvarar också för att eleven uppfyller kraven för övningskörningen. Din handledare är välkommen att åka med vid körlektioner. Teorimaterialet ingår i teorikursen för respektive behörighet. Webbfrågorna ingår år och dessutom ingår ett gratis filmpaket för alla kunder med körmomenten.


Vi använder STRs material.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg