måndag 9 januari 2017

Psykolog göteborg

Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Professionella psykologsamtal. Kolla in hur vi kan hjälpa dig.


Legitimerade behandlare i Göteborg. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!

Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Om du söker psykolog i Göteborg är du välkommen att kontakta oss o ch uppsöka vår psykologmottagning på Kungsgatan 32. Vi anordnar också specialistkurser för psykologer och föreläsningar för allmänheten.


Vi har en ambition att sprida och utveckla psykologisk kunskap för såväl verksamma psykologer som för den breda allmänheten. Mitt namn är Mikael och jag är en psykolog i Göteborg med många års erfarenhet. Kontakta oss för psykolog Göteborg så bokar vi en tid.


RELATIONSPROBLEM Många upplever då och då problem i sina relationer till vänner, sin partner eller till sina barn. Om du upplever att du återkommande får liknande problem med eller att du fastnar i destruktiva mönster då kan det vara av stor hjälp med att prata med en psykolog. Att hitta en psykolog i Göteborg kan vid första anblick kännas som att leta efter en nål i en höstack, vilket inte är så konstigt. Staden är nämligen fylld med terapeuter och psykologer som erbjuder alltifrån klassisk psykodynamisk terapi och KBT till parterapi, ACT och mindfulnessbaserad kognitiv terapi. Psykologer i Göteborg.


Jag är lätt att nås dagligen och boka tid hos. Min ambition är att ha hög tillgänglighet med. Här arbetar flera mycket erfarna psykologer och psykoterapeuter.


Institutionens psykoterapimottagning följer Hälso- och sjukvårdens lagstiftning, som till exempel sekretesslagen och patientdatalagen, samt följer de etiska riktlinjerna för psykologer i Norden. Journaler förs och samma sekretesskydd gäller som inom den offentliga vården, vilket bland annat innebär att alla som arbetar på vår mottagning har tystnadsplikt. Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Inom hälso- och sjukvården är psykologens huvuduppgift att utreda och behandla psykisk ohälsa samt handleda andra yrkesgrupper. En tredjedel av psykologerna arbetar idag inom skolan eller inom arbetslivets psykologi.


I skolan arbetar man med såväl förebyggande insatser som utredningar och åtgärder av olika slag. Det kan finnas många anledningar till att söka behandling hos en psykolog. Gemensamt för de flesta är att vi då har fastnat i mönster som gör att vi inte lever så som vi önskar eller att något i livet plötsligt blivit annorlunda. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Göteborg. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder som.


Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Aktivt problemlösande fokus. För att bli legitimerade psykolog krävs ett det att man gör en så kalla PTP – praktisk tjänstgöring för psykologer , detta sker under handledning av en erfaren psykolog. Webbplats för psykologer inom Närhälsan som arbetar med att stötta föräldrar inom barnhälsovården. Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera.


Välkommen till S:t Lukas i Göteborg. Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal.


Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg