onsdag 25 januari 2017

Mötesplatsen motala

Upp till rabatt i Motala. Missa inte chansen, boka nu! Tack vare omfattande arkeologiska utgrävningar som utförts sedan dess är bilden idag en helt annan. Unik samling moderna textilier. Vi är här för att underlätta ditt sökande med en ny och modern mötesplats för Dejting Motala.


Vår målbild är att skapa en plattform som hyllar det som varje förälder älskar, sina barn.

Detta är mötesplatsen för föräldrar eller singlar som kan tänka sig ett liv tillsammans med någon som redan har barn. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt. Motala betyder mötesplatsen vid helgedomen.


Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel. Vi hoppas kunna inspirera fler med vårt arbete med digital delaktighet, säger bibliotekschef Birgitta Hellman Magnusson. Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Följ oss på facebook för mer information.


Med lång erfarenhet hjälper vi er att annordna era möten.

Vi har många vackra möteslokaler med variation för era behov. Med kunnig och serviceinriktad personal kan ni få ett möte utöver det vanliga. Redan från starten var föreningen medveten om vikten av att ordna resor, kurser, olika hobbyverksamheter och studiecirklar. Att medlemmarna trivs och kan vidareutveckla sig om de själva vill, har alltid varit vår ambition.


Under mässan korades flertalet vinnare. Men den bilden är felaktig. Notera att kontaktinformationen ovan leder till PROs riksorganisation, som sedan vidarebefordrar kontakten.


Vill du ta reda på mer om vilka vi är och vad vi gör, kontakta oss gärna. Kontaktuppgifterna ser du här ovanför. Tisdagar kommer framöver att ägnas åt frågor och projekt som stadens unga själva är intresserade av. Vi som jobbar här har fått utrymme att jobba med grupper. Föreningen har nio medlemsmöten.


Södergården Holmsvägen Motala. Solhaga mötesplats Välkommen till oss på Solhagsvägen 15. Mötesplatsens värdinna är på plats måndag – fredag 09. Bistron Den naturliga mötesplatsen på hotellet är förstås Bistron. Personligt inredd och med en meny som speglar både nytänkande och klassiskt.


Vi vill växa med våra utbildningar. Vi hoppas på att bedriva fler utbildningar och på högre nivå, exempelvis Yrkeshögskola.

Parallellt vill vi utveckla företagsnätverk och på sikt kanske en inkubator för nyföretagande här i Motala. Enligt Evald har de inte blivit tillfrågade om de skulle vara villiga att betala mer, eller om det skulle kunna göras andra förändringar för att ha kvar mötesplatsen. Vi är några stycken som ringt och försökt få prata med de ansvariga.


Nu är sajten tillbaka tack vare några hängivna, före detta medlemmar, som lagt ner åtskilliga timmar på att återskapa mötesplatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg