onsdag 11 januari 2017

Inredningstips vardagsrum

Stort utbud av heminredning. Handla tryggt på Chilli. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


En plats för umgänge och många gånger är vardagsrummet det största om mest besökta rummet i ett hem. Därför är intrycket som dina gäster får av ditt vardagsrum viktigt.

Inspireras hur du kan få ditt vardagsrum precis som du vill ha det. Här kommer exempel på mysiga vardagsrum. Samt en förklaring till varför just dessa vardagsrum har det där lilla extra! Ombonat vardagsrum med rustik touch. Mjuka jordfärger, en fluffig matta och massor av mjuka kuddar och filtar som ger rummet mönster.


Ett enkelt knep för att liva upp ett kallt, tråkigt vardagsrum är att lägga till lite färg och mönster. På ett kick får vardagsrummet intrycket av att vara lite mer ombonat och mysigt. Dessutom kan du addera färg och mönster i vilken form som helst – helt enligt tycke och smak.

Varje rum behöver något som fångar besökarens intresse, det kan vara en eldstad eller en vacker utsikt. Om du inte redan har något som sticker ut i vardagsrummet kan du skapa det genom en stor och maffig tavla, färgglada kuddar i soffan eller en större spegel på en utvald plats i vardagsrummet. Dock finns det många fallgropar som är lätta att hamna i om man inte ser upp – och det är särskilt några inredningsmissar som är vanligare än andra.


Vardagsrummet är den givna samlingsplatsen i hemmet, så det gäller att lägga manken till när man inreder. Unna ditt vardagsrum en riktigt stor växt, helst ett träd 12. Låt sovrummet vara sparsamt inrett och i ljusa mjuka färger 13.


Häng alltid konsten lågt 14. Ha hellre en för stor än en för liten matta i vardagsrummet 15. Här hittar du 3inspirerande bilder på vardagsrum uppladdade från vanliga svenska hem.


StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder. Heminredningstips och inspiration. Ett annat inredningstips är att följa duktiga Sebastian på både blogg och på Instagram.


Hittade inte till bloggen förrän Elsa Billgren länkade häromdagebn – mycket härligt och helt i min smak. Jag finurlar på ett ordentligt tipsinlägg om vilka man bör följa på Instagram. Köp dina möbler hos Bygghemma. Att inreda vardagsrummet tycker många är spännande och uppfriskande.


Få av oss har dock uppfattat vikten av gardinerna vid vardagsrumsinredning.

Inredningstips vardagsru1. Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. Sätt upp dina svartvita posters i kollage och blanda in ekramar för att snyggt ta in trä i den grå inredningen. Ramar i ek tillsammans med andra detaljer som ett sidobord i trä, kuddar i brunt läder och gröna växter gör det grå vardagsrummet mer levande och skapar en fin balans.


Skapa ett vardagsrum att trivas i. Vi tillbringar enormt mycket av vår vakna tid i vardagsrummet – så det är ju självklart att det ska vara ett rum att trivas i. Men hur gör man för att få det trevligt och ombonat? Nedan två bilder på inredningstips till vardagsrum hämtade från deras hemsida. Tips på gardinuppsättningar vardagsrum tex. Köpa en plastpalm plastpalm eller plastrosor.


Nedan en bild på inredningstips till vardagsrum lånad från skonahem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg