måndag 23 januari 2017

Mc träff västervik

Upp till rabatt i Västervik. Missa inte chansen, boka nu! Hojrock består av flera olika delar. Träffen, som är evenemangets kärna, konserterna med flera olika artister, mässan med utställare och kortegen genom centrala Västervik inför 25.


I över år har HojRock varit sommarens höjdpunkt för många hojåkare runt om i Sverige. MC -Dagarna, Västervik , Västervik.

Enligt uppgift Nordens största. På parkeringsplatserna vid Långsjön samlades mc -medlemmar i Sveriges Motorcyklisters Centralorganisation i Kalmar län till vårträff på onsdagskvällen. Mc - träff lockade många till Långsjön Motorcykelhobbyn håller ett fast grepp om sina utövare visade det sig på onsdagskvällens träff vid Långsjön i Ankarsrum.


Det var så himla många motorcyklar, jättekul o att se. Det var vid Gränsö Slott i Västervik som denna hoj- träff var. Utställare och försäljning av prylar o kläder och allt till mc. Dom flesta besökarna med mc bodde i anslutning till platsen på en tält-camping.


Bil– och MC –utställning, Gryby.

Välkommen att handla ur Sveriges största sortiment av MC -kläder och personlig utrustning. MC Fest Claessons Motor, Bromölla. Bil-, båt och mc - träff med Rockabillykväll, Valö Festplats, Björkfors.


Här följer en kalender om våra egna klubbträffar och andra MC evenemang. Speedway Piraterna mot Västervik o Gräns. Bil- o mc -träffar: Fikaträffar alla onsdagar under tiden Maj - Augusti, mellan kl 18.


Klubb- och temakvällar varje vecka samt servering linedance m. Virserum MC Club, Virserum. På Västervik Resort hittar du den optimala helhetslösningen, massor av olika boenden att välja mellan, härlig mat, aktiviteter för alla åldrar, prima bad och proffsiga kvällsshower. Mitt i Smålands vackraste skärgår med sommarstaden Västervik på gångavstånd.


Imorgon sticker vi tidigt och ska til Västervik så att mannen blir lite stillad av att bese alla MC :n som kommer att samlas i Lysingsbadet. Kortegen kommer att gå som vanligt från Gränsö slott och förbi hamnen där vi brukar stå parkerade. Leif Olsson och sonen Mats, från Kalmar, har tagit sig till Västervik på sina Kawasakis för att titta på kortegen. Det är fränt, och roligt att titta på alla hojar, säger Mats.


Mats övningskörde med sin pappa hela vägen till Västervik och hoppas att klara sin uppkörning för mc som sker på torsdag. HojRock på Västervik Resort I sommarstaden Västervik anordnas en blandträff för hojåkare och hojklubbar från hela Nordeuropa. Power Big Meet i Lidköping och Västerås Summer Meet arrangeras samtidigt!

NORDENS STÖRSTA MC - TRÄFF. Har ni något liknande där man träffas. Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål.


Kanske inte så stor skillnad på mc -folket eller husbils-folk. Vi närmar oss slutet av augusti och de flesta sommaraktiviteterna är avslutade i Västervik -men inte på Marsbäcken! Vi har en ganska fullspäckad höst med lägerövernattningar, scoutverksamhet varje torsdag, roddklubbsaktiviteter, helguthyrningar och en 10-dagars scoutledarutbildning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg