torsdag 19 januari 2017

Eurocard platinum krav

Eurocard platinum krav

Kreditkort med försäkringar, upp til 100. Ansök enkelt med BankID. Få de fördelarna som passar bäst till dig. Det gäller inte längre. Hur kontaktar man Concierge servicen?


Kortet ger dig lounge access på flygplatser och concierge service som hjälper dig med dina önskemål – var du än befinner dig i världen. Besöken är även helt kostnadsfria. Har du med en gäst betalar denna gäst USD. Kortet för dig med höga krav på innehåll, service, trygghet och förmåner. Vill du ha ett kort som innehåller mer än alla andra kort?


Kortet har ingen köpgräns och ger dig frihet och tryggheten att kunna betala vad du vill, när du vill. Jämför och se vad som ingår i våra privatkort. Eurocard Platinum kort.


Eurocard platinum krav

Du berättar för dem var du ska föreläsa och krav på boendet. De bokar sedan flygbiljetten, boendet och skapar en lista på intressanta sevärdheter i närheten. Flera exklusiva förmåner. Amex var väldigt oflexibla när det gäller att flytta fakturaperioderna så att de passar sista inlämningsdatum för utlägg - och jag hade under dessa perioder mellan 30k-300k i utlägg, och det slår rätt hårt på lönen om det ej matchar. Platinum Mastercard accepteras över hela världen och ger dig flexibilitet att göra olika inköp – stora, små, planerade eller spontana.


Med AMEX Platinum kommer den primära kortinnehavaren in gratis i loungerna och dessutom kommer en eventuell extrakortmedlem in gratis och båda två får ta med sig var sin gäst. När du reser finns det flera fördelar med Platinum Mastercard som gör din resa bekväm. Ofta ingår tillträde till flygplatslounger och en omfattande rese- och kortförsäkring. Derudover får du et medlemskab af Priority Pass, hvilket giver dig adgang til mere end 1. Læs mere om Priority Pass m. VIP-lounges over hele verden.


Eurocard platinum krav

Hvem dækker forsikringen. American Express Platinum kommer numera som metallkort. Platinum -kortet är utfärdat i metall och är riktigt stilrent och dessutom tyngre än vanliga kort. En liten, men relevant detalj.


Fantastiska förmåner som lyfter ditt resande. Med andra ord är det ett av de tuffaste kreditkorten att lägga vantarna på. Utan köpgräns och upp till dagars räntefri kredit med möjlighet att delbetala dina fakturor, har du alla möjligheter i världen.


Och inga som helst begränsningar. Betal- och kreditkort Mastercard Platinum är ett av våra mer exklusiva kort. Få tillgång till personlig concierge service, reseförsäkring och flygplatslounger! Dækningsoversigt Fælles dækning 5.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg