onsdag 18 januari 2017

Sängar från sängfabriken

Lyxa till det med en dubbelsäng. Sleepo har ett stort utbud! På jakt efter en dubbelsäng? Fynda bland våra favoriter! Allt du behöver till ditt hem till de bästa priserna.

Stort utbud av sängar. Sängar av hög kvalitet, billigt. Vi är en modern sängtillverkare som värnar om den gamla svenska hantverkstraditionen.


Vi tillverkar våra sängar utifrån perfektion i vår fabrik i västra Mälardalen och säljer dem direkt från fabriken, utan mellanhänder. Visby kontinentalsäng är en handtillverkad svensk kvalitetssäng från Sängfabriken i Valskog. Sängen har en tidlös och klassisk design och kommer med en tjock bäddmadrass i kallskum och microfiber.


Sängjätten erbjuder ett brett sortiment av sängar och sängtillbehör. Välkommen att handla online eller i våra butiker.

Vår styrka är vårt pris! Bästsäljaren Royal Classic Kontinentalsäng är en handtillverkad kvalitetssäng från Sängfabriken. De noga utvalda materialen tillsammans med den exklusivt handquiltade gaveln gör Royal Classic till en riktig bästsäljare. Vi på Sängfabriken fick en riktig fredagsfeeling och lottar därför ut detta fina bäddset från Gripsholm.


Det innehåller ett överkast i storleken 260x2samt två kuddfodral i storleken 50x50. Leveranstiden skulle vara ett par veckor. När veckor gått och sängar kommit, ringde honoch då lovade de att sängarna skulle komma inom vecka.


Hon ringde igen och fick beskedet att det var något med leverans eller fabriken och det skulle ta mellan 4-veckor innan sängarna skulle komma. Här skapar vi grunden till överlägsen komfort och god sömn. I butiken blev vi mottagna av två trevliga killar.


Efter att ena killen, Erik Axelsson, presenterat produkten och dess egenskaper mycket ingående, provade vi några andra sängföretag. Vi återvände dock efter timmar och köpte sängen Erik föreslog från början. Kundbemötande och pris gjorde att vi bestämde oss för Sängjättens säng.


Stockholm från Sängfabriken. Till och med min sambo som är väldigt kräsen med sängar. Sängen är tillverkad i Horsens av danska hantverkare, och är även designad i Danmark.

Därmed får du en dansk säng , av dansk kvalitet, i danska förhållanden till ett pris som ligger lägre än vad många utländska sängar kostar – även de billiga kontinentalsängarna som importeras från fjärran Östern. Kvalitet direkt från tillverkaren! Fri frakt inom Sverige. Här arbetar cirka personer med att omsorgsfullt producera sängar efter dina önskemål och behov.


Fabriken låg från början i Brunna, Kungsängen där vår första butik öppnade och på så vis föddes företagsnamnet KungSängen. Enköping i och med att företaget expanderade och behövde mer utrymme. Handtillverkade sängar för den bästa sängupplevelsen. Vi värnar den svenska hantverkstraditionen och tillverkar er nya säng från grunden för bästa kvalitet. Säljer min säng pga flytt.


Vill bli av med den direkt. Hämtar du den idag så går priset ner. Båda sängar har använts tre gånger. Köpte de till gästrummet.


Jag måste tyvärr göra mig av med sängarna pga renovering. Modell: kontinentalsäng. Anledningen till de höga priserna är, enligt Bengt Wadling, att de flesta köper två och en halv säng i stället för en. Många sängar har först en rejäl bottenmadrass, sedan ytterligare en madrass och ovanpå det en bäddmadrass.


Och bäddmadrassen blir bara tjockare och tjockare - från början var den bara till av hygieniska skäl. Se vårt stora utbud av kvalitetssängar här. Venus Mayan är en väldesignad och komfortabel ställbar säng med en allergivänlig och grön profil.


Vi är övertygade om, att alla ska kunna använda och njuta av våra sängar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg