måndag 16 januari 2017

Gardinskena tak kirsch

Praktiska och snygga gardinskenor. Köp enkelt hos Textilgallerian! Köp Kirsch på nätet till bra priser. Se utbud från flera butiker.


I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering.

Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi. Hitta gardinskenan du söker! Kirsch har gardinskenor för alla behov, oavsett om du vill ha den monterade på vägg eller i tak.


Gardinskenor för tyg från golv till tak. Det är både snyggt och stilfullt att hänga gardinerna i en skena. Fäst den direkt i taket eller i väggen ovanför fönstret.

Ett komplett set för de flesta fönster. Kirsch Flexi-skena och passande tillbehör för tak - och väggmontering. En gardinskena behöver inte alltid vara rak. Välj ur ett stort och brett sortiment – du kan till och med få din gardinskena motoriserad om du så önskar. Så här använder du en 1-fingerkrok med extra hög fattning (som gör att din gardin kommer extra långt ner och löper fritt under gardinskenan ) för att enkelt skapa en loungegardin med fasta bestående vågor som inte sträcks ut, även om du drar i gardinen.


Hemligheten heter glid på band! Vill du ha din gardinskena kapad till ett specifikt mått kan du enkelt såga av skenan till önskad längd med en vanlig bågfil. SKENSET KIRSCH FLEXI SET 2CM. Skenan sätter du antingen på vägg eller i tak ,. Visste du att du kan få en gardinskena , monterad och klar, exakt efter dina önskade mått?


Jo, så är det faktiskt – och det är varken svårt eller komplicerat. Allt du behöver göra är att mäta hur lång du vill att din gardinskena ska vara och fundera på om den ska monteras på vägg eller i tak. Kirsch Gardintillbehör för alla behov Kirsch sätter fönster i fokus. Bakom varje gardin finns en gardinstång eller en gardinskena.


Den, och hur du sätter upp den, är väldigt viktigt för att slutresultatet ska bli bra. Du kan välja en av våra gardinstänger där stången är en del av gardinlösningen.

Elegant och smidig upphängning av gardiner! En klassisk skena som trots sin slanka design klarar både lätta och medeltunga uppsättningar. På Textilgallerian hittar du alla tillbehör du behöver för dina gardinskenor. Behöver du komplettera med fler tak - eller väggfästen, en skarvdel eller behöver du fler fingerkrokar till dina gardiner så hittar du det här. Vårt sortiment av tillbehör för gardinskenor är utvalt med omsorg för kvalité och funktion.


Vi har gardinstänger i mässing, gul med vita fästen och mycket mer. Köp online eller i butik på JYSK. Såg att någon här tipsade om Ikeas skenor, dessa kan jag tvärtom avråda starkt från. Jag köpte dessa men kommer ge bort dem då uppsättningen i tak är väldigt ful. Det blir en stor glipa mellan tak och skena.


För oss är det viktigt att varje produkt genomsyras av kvalité i design, funktion och hållbarhet. Skarva enkelt ihop C-skenor till önskad bredd. Kirsch skarvdel för C-skena använder du för att öka maxlängden på din skena, genom att skarva ihop två eller flera C-skenor till önskad bredd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg