torsdag 19 januari 2017

Attendo login

Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo. Som medarbetare i Attendo får du vara del i en resa där din delaktighet och dina initiativ kan göra verklig skillnad - både i det lilla och i det stora. I Attendo finns många olika medarbetarroller med olika kompetenser.


Allt från undersköterskor, vårdbiträden och sjuksköterskor till arbetsterapeuter, socionomer och.

Attendo har många trevliga äldreboenden runt omkring i Sverige. Gemensamt för alla är att du hyr en egen lägenhet och har samtidigt tillgång till gemensamma rum som matsal, vardagsrum, altan eller trädgård. Personal finns på plats dygnet runt för att stötta, skapa trygghet och trivsel.


Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär. Många av våra verksamhetschefer har en gång börjat på Attendo som undersköterska eller sjuksköterska.


Mycket av det som tas för givet i svensk omsorg idag, som social dokumentation, kontaktmannaskap och ”egen tid” har Attendo varit med och utvecklat. Vi har en tydlig struktur för kvalitetsarbetet som genomsyrar alla delar av företaget.

All rekrytering sker direkt via våra verksamheter, så för dig som är intresserad av att arbeta i Attendo , besök vår jobbsida där du hittar våra lediga tjänster. Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel. With us there are good chances to develop and make a career.


Many of our local managers once started working at Attendo as a nurse. Tjänsten för hantering av rekryteringar och förenkling av anställningsprocessen (Tjänsten) drivs av Teamtailor på uppdrag av Attendo Sverige (Personuppgiftsansvarig vi oss etc.). Steg - Ange dina uppgifter Steg - Klart! Genom vår webbmail kan du skicka och ta emot.


Medvind WFM - smart bemanningssystem online. Citrix Consolidated Login. Syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi alle ja paina Hae. Jos käyttäjätunnuksesi löytyy tietokannasta, saat sähköpostitse viestin, jossa. Trygghet och kontinuitet.


Omsorg som du vill ha den. Hotmail-, Live- eller MSN-e-postkonton eller om du inte är säker på hur du loggar in eller ut kan du prova någon av. Om du inte kan logga in på dina Outlook.


Köp aktier i Attendo – enkelt och billigt hos Avanza Bank.

Där vill Kommunal att fler medlemmar ska få del av satsningen än vad arbetsgivaren vill. Samtidigt finns det flera arbetsplatser där vi lyckats komma överens och är klara med förhandlingen. Attendo er en virksomhed i vækst, og vi søger altid efter personer som med kompetence og engagement, kan være med til at udvikle vores virksomhed.


Welcome back to Instagram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg