torsdag 12 januari 2017

Thule vagn

Thule, Super Bra priser! Komplettera med en liggdel, syskonsits eller bilbarnsstol. Ta med ett, två eller till och med tre barn. Du kan konstruera vagnen precis som du vill ha den.


Thule vagn

Barnet åker stadigt och bekvämt med en fjädring som gör åkturen mjuk. Så att ni båda kan njuta av livet i det fria. Barnet får en mjuk, behaglig åktur tack vare den bakre fjädringen och taket som skyddar från väder och vind. Vi inriktar oss på detaljerna för att garantera bekväma upplevelser. Titta på videon och få hjälp med att välja vagn som passar dig här.


Alla vagnar är bland de absolut bästa på marknaden i varje kategori. Se videon nedan om du vill bli klokare på vilken vagn som passar dina behov. Allt utgår från en och samma vagn , med olika tillbehör som joggingset, skidset, vandringsset, cykelset eller promenadvagn. Vagnen erbjuder allt det du behöver i en barnvagn och lite till.


Thule vagn

Cross har även mindre förvaringsfickor både inne i sittutrymmet och på baksidan av ryggstödet. Förändringen sker inte bara i namnet, utan även genom en uppdatering av produkterna. Fri frakt vid köp över 4kr! Så det är med stolthet vi nu sjösätter vårt nya sortiment.


För att köra en båt på land krävs förstås en del speciallösningar. Vagnen kan användas till ett barn som singelvagn eller till två barn som syskon- eller tvillingvagn. Till vagnen finns många praktiska tillbehör att köpa till separat.


Thule vagn

Med stora bakhjul, svängbart framhjul och en låg vikt är den lätt att manövrera, och vridbromsen på det justerbara handtaget gör att du alltid har full kontroll. Genom att köpa till en extra sittdel eller liggdel kan vagnen växa med familjen. Vagnens nätta design gör den är perfekt att använda i stadsmiljöer.


De har en mängd smarta funktioner och detaljer som verkligen gör skillna både för föräldern och barnet. Mängder av bra erbjudanden. Extra extra låga priser! Se alla erbjudanden här. Vår bästa erbjudanden och nyheter.


Se det senaste annonsbladet här! Den sportiga grundmodellen gör att din vagn blir ett uppskattat inslag i ditt aktiva liv. Köp till en bärstol i ryggsäcksformat. Du kan börja promenera med ditt barn på slät terräng från så tidigt som nyfödd.


Barnvagnen kommer garanterat vara en trogen följeslagare under många år framöver. Vagnen är stabil även om man springer snabbt och tar en kurva. Fjädringen är väl tilltagen och det blir aldrig stötigt för barnet, ojämnheter gungar vi oss över.


Våra trailers är designade för att du så snabbt, enkelt och säkert som möjligt ska komma ut på vattnet. Vagnen fick nära toppbetyg på alla områden och det enda som drog ner betyget var en svag parkeringsbroms.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg