torsdag 15 december 2016

Gravid trots dagen efter piller

Gravid trots dagen efter piller

Få massor av klubbförmåner, gratis! Ta del av förmåner och erbjudanden. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jag plussade trots intag av dagen - efter - piller och är nu orolig för att något ska vara fel på barnet eller för att jag ska ha lättare för att få missfall. Gravid trots dagen efter p-piller?


Gravid trots dagen efter piller

Någon som blivit gravid trots dagen efter piller? Dagen - efter - piller är ett sätt att minska risken för graviditet. Ju närmare du tar pillret efter samlaget desto säkrare. Däremot finns det en liten risk att bli gravid trots allt, därför rekommenderas alla att ta ett graviditetstest efter tre veckor.


Att bli gravid om du äter p- piller på regelbundna tider är väl näst intill omöjligt. Sen kan man fortfarande få blödningar trots att man är gravid , men då är de ju inte mens. Vissa kan dock få som mensliknande i flera månader efter de blivit gravida. Hej Min sambo och jag hade sex på lördagskvällen, kondomen sprack och vi märkte först det när det var för sent, och han kom i mig. Jag blev gravid med mitt första barn trots p piller och jag slarvade inte.


Jag och min nuvarande man hade precis träffats och var nykära. Jag åt mina p piller som jag alltid gjort och då hade jag varit sambo i flera år innan. Så jag och min nuvarande matchade nog bra helt enkelt.


Efter det så här jag alltid haft spiral. Köp dagen - efter - piller eller akut p- piller på nätet. Alltid låga priser och snabb hemleverans på Meds apotek online.


Gravid trots dagen efter piller

Jag har nu ätit p- piller i en månad. Har inte glömt att ta ett piller och alltid tagit dem samma tid dagligen. Kan det trots allt finnas en risk för graviditet? NorLevo är ett så kallat akut-p- piller. Du kan använda det för att förhindra att du blir gravid efter ett oskyddat samlag eller om någon preventivmetod har misslyckats.


Det kan till exempel vara att kondomen har spruckit eller om du har glömt att ta dina vanliga p- piller. Läkemedlet innehåller hormonet levonorgestrel. Om du ändå blir gravid. Lättast att bli gravid är det vid tiden för ägglossning, mitt emellan två menstruationer. Cirka kvinnor av 1blir gravida efter ett oskyddat samlag vid den tidpunkten.


Skulle du bli gravid trots att du använt akut-p- piller ska du veta att inga skador på foster kunnat påvisas. FRÅGA: Jag undrar lite om dagen - efter - piller eller akut p- piller. Så morgonen efter gick jag direkt och köpte akut p- piller. Vid dessa tidpunkter kan dagen efter piller kan vara mindre effektiva. Om befruktning redan inträffat kan akut p- piller inte stoppa graviditeten.


En dag innan vi skulle ha sex så säger hon att hennes p- piller är slut men att hon kan köpa dagen efter - piller , vilket inte jag ser några som helst problem med. Igår berättade hon för mig att hon gjort två stycken graviditetstest som båda var positiv, och nu verkar hon helt ha ändrat uppfattning om att få barn med mig. En programserie där barnmorskan Aleksandra Nived svarar på era frågor och funderingar.


Grejen är att jag nu inte fått min mens. Har onda svullna bröst och mycket vattninga flytningar. Kanske bara pga att mensen är på G? Kan man blivit gravid trots dagen efter piller ? Tror att jag kommer börja med Cerazette igen efter graviditeten om de rekommenderas efter en graviditet ( har inte kollat upp) även fast de några månader var jobbigt med humöret och små blödningar hit och dit så sluta de med att jag åt de i några år utan en enda blödning om jag inte själv slarvat,blev trots de aldrig gravid trots.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg