måndag 26 december 2016

Eos fjäderlampa small

Fri frakt, snabb leverans - köp nu! I lager - Fjäderlampa. Nordic Nest - Vårt unika sortiment består av tusentals noga utvalda inredningsartiklar. Fjäderlampa från Vita finner du i vårt noga utvalda utbud av tidlös inredning.


Vi har hela utbudet f- Här hittar alla populära läppbalsam från EOS.

Stort utbud av EOS till bra pris. Se alla erbjudanden och köp nu! Otroligt fin romantisk fjäderlampa från Vita i modell Eos designad av Soren Ravn Christensen. Ger ett mjukt och härligt sken - och är lika fin taklampa som bordslampa.


EOS mini från VITA Copenhagen blir en vacker stämningshöjare i vilket rum den än placeras. EOS mini passar perfekt på fönsterbrädan eller som förförisk sänglampa. VITA Eos mini är en unik lampa gjord i gåsfjädrar och papper, helt i dansk design.


EOS har blivit en designfavorit i tusentals hem och det är enkelt att förstå varför.

Lampans uttryck är nordiskt, trolskt och enkelt. EOS har en svävande lätthet som gör att du med stor njutning kan vila ögonen på den utan att någonsin tröttna. Med sin söta charm är VITA Eos Micro den minsta versionen av Eosfamiljens lampskärmar.


Den omåttligt populära lampan Eos , gjord av vita gåsfjädrar (plockade från marken) med stomme i papper. Riktigt elegant lampa som blir en riktig myslampa när den är tänd! Damm tas enkelt bort genom att blåsa på lampan med en hårtork. Upphäng ingår i priset.


Det billigaste priset för Umage Eos Medium just nu är 6kr. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Nya produkter och många nya erbjudanden presenteras varje vecka hos Nordic Nest.


Eos Large fjäderlampa är en mycket elegant, populär och vacker lampa från det danska varumärket UMAGE (före detta VITA Copenhagen), designad av Søren Ravn Christensen. Design till rätt pris! Levereras inom 1-arbetsdagar. Tillverkad av ca 9äkta gåsfjädrar.


Lampskärm i fjäder och papper för tak- och golvlampa, vit. Serien Eos kommer i tre olika färger och i olika storlekar. Lampan har en mjuk och behaglig form som du enkelt kan inreda med.

Stilfull och modern lampa från VITA designad av Søren Ravn Christensen. Eos fjäderlampa large vit VITA Beskrivning av Eos fjäderlampa large vit VITA. Kan användas både som golvlampa och taklampa.


Citat från leverantör: Inga fjädrar tas från levande gäss. Lampan är vacker och elegant och avger ett mjukt, varmt sken. VITA Eos ger rummet en egen karaktär och ett varmt och mysigt ljus. Fjädrarna är en biprodukt av livsmedelsindustrin.


Fjäderlampan VITA Eos finns i flera olika storlekar så du kan hitta en storlek som passar ditt hem bäst. Eos large levereras i en platt låda för att optimera logistiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg