torsdag 29 december 2016

Ochi din umbra 2017 sezon nou

Find What Is Din and Related Articles. Ochii din umbra revine! Un nou sezon , din august, de la ora 22:0. Skip navigation Sign in. Sections of this page.

В данный момент вы не можете отметить человека на фотографии. Пожалуйста, попробуйте позже. Aflata la al 15-lea sezon , emisiunea vine in fata telespectatorilor cu si mai multe cazuri interesante care ofera adevarate lectii de viata. Potrai lasciare un tuo commento o opinione su questo tema oppure su altri. Evident, unele informații nu vor putea fi făcute publice, din motive obiective.


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Sezon Nou - Ultima editie 30.

You have already voted for this video. Hai sa facem 1de (y) si de comm la aceasta postare ! Comentati orice de cate ori. Septembrie de umbra , acum chiar vii Tocmai cand inchisesem ochii.


Vom incerca sa scoatem la iveala tot felul de secrete bine pazite si sa avem un raspuns la intrebarile si necunoscutele din viata unor oameni obisnuiti”, spune Ernest. Cu ajutorul unui detectiv particular, vedeta Kanal D supravegheaza si investigheaza indeaproape o noua serie de cazuri interesante. ABONEAZA-TE si urmareste editiile din emisiunea ta preferata!


Astfel, investigațiile ajung la un alt nivel. Telespectatorii vor fi martorii unor povești de viață cu miză cutremuratoare și ai unor trădări incredibile. Investigatiile ajung la un alt nivel, telespectatorii vor fi martorii unor povesti de viata cu miza cutremuratoare si ai unor tradari incredibile. Reteta de pizza usor de facut acasa - Duminica a fost “pizza day” la noi acasa. Ernest te asteapta din august la Kanal cu noi cazuri!


Reality show-ul isi propune, ca si pana acum, sa ii deconspire pe cei care isi tradeaza partenerii de viata, familia si prietenii. Femeia care a distrus doua familii! Aquí podrás dejar tus comentarios y opiniones sobre este y otros temas. Neobosit in aflarea adevarului si demascarea infidelitatilor, indragitul prezentator ne face martorii unor povesti noi de viata si urmariri ca in filme.


Thousand at KeywordSpace.

Ernest dă startul, duminica aceasta, ianuarie, de la ora 20. Kanal d ochii din umbra episoade full found at. Kanal D va încerca, cu ajutorul unui specialist în filaj, să scoată la iveală faţa nevăzută a unor oameni obişnuiţi.


Emisiunea este difuzată în fiecare duminică, de la ora 22.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg