fredag 2 december 2016

Gynekolog göteborg drop in

Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Hos oss är du i trygga händer, vi har alla lång erfarenhet av olika sjukdomstillstån rådgivning och behandlingsmetoder.


Här får du hjälp om du har till exempel har besvär med PMS, endometrios, svamp i underlivet, flytningar, klimakteriet, torra slemhinnor eller mensvärk. Vi sitter i fina ljusa lokaler i Axesshuset i centrala Göteborg. Din kvinnoklinik i Göteborg – Göteborgs Kvinnoklinik Vi ansvarar också för utredningsfasen vid IVF-behandling hos vårt systerföretag Nordic IVF, som förutom IVF-behandling och donatorinsemination även erbjuder äggfrysning genom Nordic Egg Bank.

Vi finns på sex platser i Göteborg , du kan höra av dig till vilken mottagning du vill. Under jul- och nyårshelgerna (december - januari) har vi delvis ändrade öppettider och telefontider. Under dessa veckor har vi inga drop in-mottagningar och ingen preventivmedelsinformation i grupp.


Det innebär att du får högsta möjliga kvalitet vid undersökning, utredning och behandling. Vi lägger stor vikt vid att du som patient ska känna dig trygg och välinformerad. På enheten arbetar erfarna gynekologer , barnmorskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.


Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor.

Din gynekolog i centrala Göteborg Vi är en specialiserad gynekologmottagning i Göteborg för utredning och behandling av gynekologiska besvär, inklusive cellprovskontroll och ultraljud. Detta ger god tillgänglighet oavsett om du bor i stan, eller reser in från närliggande orter. Har du gynekologiska besvär ska du i första hand kontakta din vårdcentral där man tar hand om dig med besvär som inte behöver bedömas av gynekolog. Vid behov skriver din allmänläkare remiss för gynekologbedömning. På gynmottagningen gör vi olika typer av undersökningar och behandlar gynekologiska sjukdomar som kräver specialistvård.


En gynekolog kan arbeta på flera olika sätt. De kan bland annat operera, jobba på sjukhusavdelningar eller ta emot patienter på en mottagning. På mottagningen ställer gynekologer frågor och gör en grundlig gynekologisk undersökning. Välkommen till Närhälsan Blir du sjuk, skadar dig eller behöver stöd för att leva mer aktivt och hälsosamt finns vi nära dig. Alla mottagningar har stängt alla röda dagar.


Fantastiska Erbjudanden i Göteborg. Akutmottagning gynekologi Sahlgrenska, Göteborg. Gynekolog i Göteborg på GynHälsan som utför utredning och behandling av gynekologiska sjukdomar. Akutbesök om du har brådskande besvär.


Du behöver inte ha remiss för att boka tid hos oss och frikort gäller. Gynekologer i Göteborg Totalt i Göteborg finns det gynekologer som driver privat verksamhet och många av dessa gynekologer har lång erfarenhet av gynekologi. Ofta kan det vara svårt att hitta den gynekolog som man trivs bäst med i Göteborg och priserna kan även variera.

På Läkarhuset Göteborg finner du en vårdcentral, ett tjugotal olika specialistmottagningar en sjukgymnastmottagning och en tandläkarmottagning. Dessutom kan gynekologer ofta ge råd och information om problem som rör sexliv och sexualitet. Om du har svamp eller herpesutslag, mensvärk eller vill förskjuta din mens kan du få hjälp via vår digitala tjänst Capio Go.


Carlanderska är ett sjukhus och vårdcentral i centrala Göteborg. Vi har närmare 1specialistläkare knutna till våra olika verksamheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg