torsdag 8 december 2016

Hänga upp gardiner med fingerkrok

Ett brett sortiment av gardiner i olika material. Handla enkelt hos Cellbes! Förnya ditt badrum hos Cellbes. Lakan, örngott, påslakan och mer. Från förkläden till muggar.


Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli.

Gör årets bästa fyn köp online nu! Skapa stämning med nya gardiner. Kolla in det stora sortimentet på Ellos. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Så här gör du veck med 2- fingerkrok.


Trä första fingret på kroken i första fickan på veckbandet, med kroken mot dig. Andra fingret trär du i nästa ficka på veckband. För täta veck trär du fingerkrok nummer två direkt i nästkommande ficka, och vill du ha lite glesare mellan vecken så hoppar du över en ficka.

Att hänga gardiner är en konst – här får du alla tipsen. Vi kan börja med att titta på hur man ska hänga sina gardiner. En sak man också ska tänka på när man ska sätta upp sina gardiner är att verkligen. På Ikea köpte jag mina beiga gardiner som jag har med fingerkrok och.


Hur hänger jag upp mina gardiner ? Då var skena nr klar! Vi har 2i höjd i vårt rum, så jag har lagt upp gardinerna. Jag tycker att det är superviktigt att de går exakt med golvet, som ni ser på bilden. Tänk på att du inte behöver sy upp en gardin , man kan använda strykband som funkar minst lika bra, speciellt på en tunn gardin.


Vem vill inte vakna upp med samma lyxiga känsla som du upplever på hotell? Det som kännetecknar hotellgardiner är känslan av gardiner i en hög tygkvalité kombinerat med en gardinupphängning som har generöst med tyg. Gardinerna ska därför monteras i tak och ska kunna täcka en hel vägg utdragen.


Fingerkroken kan hängas direkt över gardinskenan , i skenans gli eller i ringens lilla ögla för att skapa små veck på din gardin. Passar med samtliga veckband. Trä finkerkroken i veckbandets fickor, därefter hakar du fingerkroken i glidets eller ringens lilla ögla.


Med en veckbandslängd får du gardiner med fint fall och mjuka veck. Hur tätt vecken ska sitta väljer du själv.

På gardinens baksida finns ett påsytt veckband. I veckbandet fäster du så kallade fingerkrokar som du sedan hänger upp i ringar på gardinstången. Fingerkrok för takhängda gardiner (även till andra) mellankort vinkel mot vägg,. Med multiband kan man hänga upp gardiner på tre olika sätt: -Som veckbandsläng med fingerkrokar. Som Hälläng med hällor man hänger på stången.


Man kan hänga upp gardinen med fingerkrok , rynkbandskrok eller hänga upp direkt. Dina gardiner fyller upp för dåligt. Nu är de flesta gardiner som finns i handeln hyfsat anpassade efter normala fönster vad gäller bredd på tyg. Men om du har ett bredare fönsterparti, köp gardiner med dubbel bredd för att undvika två små smala tarmar som hänger lite ledsamt i varsitt hörn.


Stort utbud av överdrag och dynor. Generösa fraktvillkor – Trygga och enkla köp – Roligt! Kvalitet direkt från tillverkaren! Skenan monterar du i taket eller högt upp mot taket på önskad vägg, antingen med ett enkelt spår eller dubbla.


Många är skeptiska mot att hänga upp gardiner med skena eftersom de är rädda för att den ska synas ovanför gardinen. Detta problem frångår du genom att välja gardiner med veckband på baksidan. Få dina gardiner högre upp ! Det gör att gardinen hamnar. Tillräckligt med textilier. Nej att välja ordentligt med tyg är A och O inom kategorin hänga gardiner.


Välj dubbelt så mycket tyg som fönstret är brett, är en bra regel att ta till. Perfekt även om man har en symaskin och köper färdiga längder som ska läggas upp. Nu har du chansen att lära dig allt om gardiner av ett riktigt proffs.


Vi följer med Lisa på Fönstret i Lund när hon hänger gardiner i ett hus i. Olika gardinuppsättningar kan ha olika funktioner. Antingen vill du bara att din gardin ska inreda rummet, eller så vill du kombinera med funktion genom att exempelvis kunna skärma av nyfikna blickar eller morgonsol. Kanske vill du använda din gardin som rumsavdelare när det behövs. Först och främst tycker jag att det är snyggast att hänga gardinerna från tak.


Hos Nordic Nest hittar du skandinavisk inredning och design för hemmets alla rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg