fredag 16 december 2016

Familjerådgivning hallsberg

Se familjerådgivningens film! Tillsammans hjälps vi åt för att hitta en framkomlig väg! Att leva tillsammans i en parrelation och i en familj, innebär svårigheter vid olika tidpunkter i livet. Om du har svårigheter i din relation med din partner eller familj kan du vända dig till familjerådgivningen i Region Örebro län. Om familjerådgivning på Region Örebro läns webbplats.


Familjerådgivning - stöd i parrelationen. Om du behöver stöd i din roll som förälder efter en separation kan du få komma på. Hitta och få information om familjerådgivning i Hallsberg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Hallsbergs Vårdcentral har verksamhet på Långängsvägen 1 Hallsberg.


Jag arbetar inom psykoterapi, kbt samt familjerådgivning. Kontakta mig för mer information. Välkommen till Relationsbygget. Nja, kanske inte alla men väldigt många.


Svenska kyrkan i Hallsberg är platsen dit många söker sig för gemenskap, gudstjänst, glädje och sorg, sång och samtal. Allt som livet rymmer. I samband med en separation eller skilsmässa kan man som förälder behöva stöd i att komma överens om hur vårdna boende och umgänge ska se ut för de.


Dan Erlandsson, arbetar i Örebro och filial Hallsberg. Cecilia Jakobsson, arbetar i Örebro och filial i Lindesberg. Nana Johansson, arbetar i Örebro och filial Karlskoga.


Stefan Mantler, arbetar i Örebro och filial Karlskoga. Ola Ström, arbetar i Örebro och filial Lindesberg och Kopparberg. Vårt mål är att tillsammans skapa möjlighet till förtroendefulla samtal som underlättar förändring. Vi arbetar i huvudsak med parrelationen.


I dag finns familjerådgivningen i länet i Örebro, Lindesberg, Karlskoga och Hallsberg. I uppdraget ingår att erbjuda familjerådgivning i Örebro, Hallsberg , Karlskoga och Lindesberg. Personalgruppen består av både manliga och kvinnliga familjerådgivare, totalt sex personer. Terapeuter Hallsberg - familjeterapi, parterapi, kognitiv beteendeterapi, krissamtal, ångest, samtalsstö mottagning, familjerådgivning , terapi, samtalsterapi. Det som är viktigt är att du som behöver hjälp får det i rätt tid.


Stöd till familj, barn och ungdom. Kumla kommun erbjuder olika typer av stöd till barn. Att vända sig till familjerådgivningen kan vara ett alternativ för att hitta en framkomlig väg.


Syftet är att erbjuda förutsättningar som bidrar till och underlättar förändringar i en önskad riktning. Fler kontaktuppgifter. Information om webbplatsen. För få besök är orsaken till att familjerådgivningen tas bort lokalt i Hällefors.


En försöksverksamhet som däremot gått bättre i Ljusnarsberg. I höst finns familjemottagningar även i Hällefors och Ljusnarsbergs kommuner. Alkohollagen, Tobakslagen, Lag om elektroniska cigaretter och påfyllningsbehållare) 24. Keep up the good work Hallsbergsgänget! Mer om familjecentralen.


Här kan barn och föräldrar umgås, fika, leka eller få stöd och hjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg