fredag 23 december 2016

Mat se ägare

Adventure Menu säger STOPP till kemiska tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen. De flesta av måltiderna är naturligt Glutenfri. Här kan du köpa friluftsmat.


Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer.

Prislappen är mer än två gånger högre än fjolårets omsättning. Stort urval av ekologiska varor. Handla från recept eller med våra. Styrelse Andreas Bernström, Styrelseordförande. Andreas har lång erfarenhet av att bygga företag och har en bakgrund som styrelseordförande i Trustly, Grundare och vd på Sinch, vd på Rebtel och olika ledningspositioner på TradeDoubler.


Kunderna kan via företagets webbplats beställa matvaror och färdiga middagskassar för hemleverans. Det är många år kvar till lönsamhet i Mat.

Mattsson via bolaget Gavia Food. Tredje största ägaren i Mat. Isac Brandberg AB, ett investeringsbolag som ägs av familjen Brandberg. Familjen Brandberg äger idag cirka procent av Mat. Största ägare är Gavia Food Holding äger cirka 2procent.


Storägarna, som kontrollerar 8procent av bolaget, har accepterat budet. Budet går igenom om procent av ägarna accepterar. Nu står det till slut klart: Axfood blir nya ägare till nätmatsjätten Mat. Det skriver Axfood i ett pressmeddelande. Nu går förvärvet vidare enligt plan.


I vintras köpte Axfood ut e-handelsbolaget Mat. Middagsfrid är ett perfekt komplement till vår nuvarande verksamhet i Mat. Med förvärvet stärker vi också vår kunskap, erfarenhet och kompetens när det gäller färdiga middagslösningar, säger Måns Danielsson, vd för Mat. Personuppgifter Varor. Kan jag köpa receptfria läkemedel?


Axfood lägger bud på Mat.

Hur söker jag jobb på Mat. Matses aktier har förbundit sig att acceptera erbjudandet. Sådant som du hittar i en välsorterad matbutik hittar du också på Mat.


Skillnaden är att du slipper röra dig en meter, att kvaliteten är högre och priserna lägre. Värdering av aktier och företag för att investera. Matse AB, utan via ett nytt holdingbolag med namnet Matse Holding AB. Det finns nog inte många som jag känner, som inte tycker om kyckling och curry. Och om då kycklingen befinner sig i en sås med curry, tror jag det ännu mindre.


Tisdag-Lördag från 17.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg