torsdag 22 december 2016

Mc träffar i europa

Jämför priser och läs omdömen. Finns det nån bra sida på nätet som listar hojträffar ute i europa ? Listor på hojträffar i norden är ju lätta att hitta, men det är värre med resten av europa. Det blir en gudstjänst med mycket musik och en kort andakt.


Vid regn servering inomhus.

Vart ska du åka på din Europa -semester? Här kommer några förslag på turer. Seva Racing har bandagar för alla som kör MC. Vi samarbetar medde större arrangörererna vilket ger dig möjligt att få åka på Europas allra finaste MotoGP och SBK banor. Vägtullar och Avgifter i Europa Motorvägsavgifter, betalvägar, broar,tunnlar andra avgifter Husbil Semester Europa.


Power Big Meet i Lidköping och Västerås Summer Meet arrangeras samtidigt! Och även om det är något land jag bör tillägga.

Mc -gängen fortsätter att expandera över hela Europa. Störst är Hells Angels som nu finns i europeiska länder, enligt en kartläggning som danska Ekstrabladet gjort. Därefter kommer Outlaws och Bandidos och andra gäng som Satudarah och Gremium. Alla vill de ha sin del av kakan.


MC -Folket är SMC:s medlemsorgan för kommunikation ut till medlemmar. Den europeiska marknaden för begagnade och nya bilar. Din portal för att köpa och sälja bilar som har information och de senaste nyheterna om allt som rör bilar. Denna kortege, som går av stapeln den juni, rullar genom Blekinges städer och stannar till på torgen.


Bil- och Mc -träff i Huskvarna Folkets Park. Träffar varje onsdagskväll under sommarhalvåret. Varje träff har ett tema då man fokuserar på en viss typ av fordon. Här lägger vi in träffar och fester som är på gång.


Hojrock består av flera olika delar. Träffen, som är evenemangets kärna, konserterna med flera olika artister, mässan med utställare och kortegen genom centrala. Bil- o mc - träffar : Fikaträffar alla onsdagar under tiden Maj - Augusti, mellan kl 18. Klubb- och temakvällar varje vecka samt servering linedance m.

Mc -kläder för resan: Linus har provat en del ny utrustning från IXS, Klim med flera. Kläder som kommer väl till pass under kortare och längre touringresor. I Europa finns det över 105. Sverige är det snart xxx medlemmar, fördelade på ett flertal svenska chapters.


Familjen Svensson har varit ute på ett riktigt äventyr i sommar. Läs deras reseberättelse, kanske får du lust att resa med din familj nästa sommar? Familjen består av mamma Mimmi (som tog bilden), pappa Pelle, Viktor (år) och Julia (år).


Här hittar du alla kommande träffar och motorevenemang i Skåne. Tryck på ett evenemang för att se mer information. Skidorna gör att jag har stöd även när väglaget blir moddigare eller spårigt och dubbarna har svårt att nå ner i det fasta underlaget. Popbox er kommet på musiklisten.


Silverback MC er kommet på listen. Shady MC Danmark og MC Muppets København er kommet på listen. Old Soul, Honda CX Legestuen, Varylerne MC Sjælland og Diego MC er kommet på listen. Railroad har sneget sig ind på Musiklisten.


Taps MC , Circle Of Trus MC er kommet på listen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg