tisdag 20 december 2016

Konståkning uppsala

Verken Uppsala vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! UAKK är Uppsalas största skridskoklubb och erbjuder skridskoskola och konståkning för barn, ungdomar och vuxna i Uppsala. Vill du lära dig åka skridskor eller konståkning?


Uppsala Skridskoklubb (USK) är en ideell idrottsförening med fokus på skridsko- och konståkning för barn, ungdomar och vuxna. Det kostar ingenting och du behöver inte anmäla dig i förväg. Längre ner på den här sidan ser du vilka tider ishallarna har öppet för dig som allmänhet. Kombinera konståkning och studier.


Uppsala allmänna konståkningsklubb är certifierad av Svenska konståkningsförbundet att erbjuda elitträning till konståkare på gymnasienivå. Grupperna i denna verksamhet benämns med ett F som står för fortsättning. För att kuna delta i skridskoskolan måste man först vara medlem i Uppsala Skridskosklubb: anmälan om medlemskap finns här.


Konståkning uppsala

Sedan sker anmälan till skridskoskola här. Klicka på bilden för att se hur anmälningsprocessen gå till! Läs mer här: Informationsbrev till skridskoskolan.


Svenska Mästarna i konståkning är korade och guldmedaljörer blev Anita Östlun Landvetter KK, och Nikolaj Majorov, Luleå KK. Nybyggnation samt om- och tillbyggnader för att Uppsala ska få en isarena som uppfyller hockeyligans krav och att det ska kunna genomföras nationella och nordiska mästerskapstävlingar i konståkning i Uppsala. Det är några av de förslag som kommunstyrelsen har tagit fram till kommunfullmäktige att fatta beslut om i mars.


Konståkning uppsala

På läger har man chans att bygga upp sin kropp, träna in nya övningar och program, ha riktigt roligt tillsammans med alla som delar konståkningsintresse, men. Prova på 12:e Januari. Fel vid anslutning till kalendertjänsten.


Det var roligt att få träffa er! Ekeby Bruk 1 Uppsala. Visa på kartan Fyrishov. Idrottsgatan Uppsala. Dag Hammarskjölds väg 5 Uppsala. Lennart Hjelms väg Uppsala.


Hon framhåller att klubben i dag har ett 20-tal elitåkare från Uppsala varav 3-ligger i topp i landet. Från Uppsala deltar Matilda Larsson som ser fram emot att tävla på hemmaplan. Vi har fått in många anmälningar och har tyvärr inte plats för någon reservklass.


Samtliga anmälda i de ordinarie klasserna har fått plats på tävlingen. Konståkningen är diskriminerad i det här förslaget. Klubben har över 2aktiva åkare, från skridskoskola upp till SM nivå, och klubben satsar även på paråkning,. Allt konståkare behöver.


Arenan ska främst användas för ishockey och konståkning. Uppsala kommun har länge arbetat med frågan om att bygga en ny anläggning för issporter. Den ska också klara kraven för matcher i ishockeyns högsta serier. Arenan ska även kunna användas till andra evenemang och vara öppen för föreningsverksamhet resten av tiden. Upsala Nya Tidning är Upplands ledande mediehus.


Koncernen ägs till av de Johanssonska stiftelserna genom ett helägt förvaltningsbolag samt till av Norrköpings Tidningars Media AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg