fredag 30 december 2016

Mc träff skåne

I staden skapas MC -parkeringar på döda ytor som inte kan användas av andra fordon, idag finns hela sådana platser! Helsingborgs stad har beslutat att för närvarande inte ta ut avgifter av motorcyklar och mopeder som parkerar i rutor märkta MC. Självklart betalar man fullt pris i ”vanlig” ruta.


Staden öppnar också nya MC. Det blir en gudstjänst med mycket musik och en kort andakt.

Vid regn servering inomhus. Inom SMC Club händer det roliga saker såsom MC -träffar, fester, hojturer, samlingskvällar och annat som motorcyklister roar sig med under MC -säsongen. Det mesta inom SMC Club sker inom våra 4klubbar eller distrikt. Gå till det distrikt du vill veta mer om och sök den information du vill ha. Risken är annars kanske att farbror blå kommer på besök, som de gjort på andra mc -träffar.


Löser man detta kommer Lina och Evas mc -träffar med all sannolikhet att överträffa många av de andra mc -träffarna i Skåne – de är redan ifatt och på god väg förbi. MC Mässan är årets höjdpunkt för oss på två hjul.

Vi vet att mötet med resten av mc -världen är både inspirerande och befriande. En tur på ca 7-mil med natursköna vägar och omgivningar. Du är välkommen att deltaga med vilken sorts fordon du vill, MC , ”raggarbil” eller annat på hjul. Visst är det märkligt att man träffar sina mc -polare kanske 2-gånger i veckan under säsongen, men på vintern ses man inte alls? I den lilla gruppen av grabbar som jag brukar köra med så träffas vi i Malmö för att dricka lite öl och snacka skit då och då på vintern.


I fredags var det en sån träff. Bil- o mc -träffar: Fikaträffar alla onsdagar under tiden Maj - Augusti, mellan kl 18. Klubb- och temakvällar varje vecka samt servering linedance m. Polisen laddar upp inför mc - träff på gård i Skåne. Uppemot fyrahundra gängmän väntas festa i Skåne under lördagen.


Det kriminella mc -gänget Bandidos högkvarter i Sverige femtonårsjubilerar. Observera: Dessvärre finns ingen bussförbindelse till Tykarpsgrottan. Närmaste buss -och tågstation är Hässleholm eller Vinslöv, ca km från Tykarpsgrottan. Vi träffas lite nu och då och har trevligt tillsammans och kör en runda.


Start Forum Dagens inlägg MC -kort Blogg Fotoalbum FAQ Donera Bli medleHojen. På lördagen den mars startar vi med fika kl.

Därefter äter vi gemensam kvällsmat och fortsätter samvaron. Reviews Awesome place, loads of beautiful card and motorcycles. Här hittar du alla kommande träffar och motorevenemang i Skåne. Tryck på ett evenemang för att se mer information. Webmaster och Sekreterare i SMC- Skåne.


Det är inte möjligt att ta med hundar, barnvagnar, rullatorer eller rullstolar i gruvan. Motorhistoriska Dagen med Motorhistoriska Klubben i Skåne , MHK. Mer information kommer. Smygeträffen vid Köpmansmagasinet i Smygehuk kl.


Träff och bakluckeloppis på Johannamuseet i Skurup kl. Träff på The 50s Museum och Nostalgicafé, Tryde, Tomelilla. En mötesplats för folket i bygden och från andra delar i Skåne likväl som för långväga gäster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg