fredag 9 december 2016

Mc träffar skåne 2017

Det blir en gudstjänst med mycket musik och en kort andakt. Vid regn servering inomhus. I SMC-Appen och här på hemsidan finns också kalender med alla träffar och evenemang. Den kalendern uppdateras varje dag. Svensk MC -fortbildning certifieras och får SMC Skåne träffar Tekniska SMC Skåne har efter det också kontaktat samtliga partier och frågat om deras.


Bil- o mc - träffar : Fikaträffar alla onsdagar under tiden Maj - Augusti, mellan kl 18.

Klubb- och temakvällar varje vecka samt servering linedance m. Bil-, båt och mc -träff med Rockabillykväll, Valö Festplats, Björkfors. Våren strax på gång och glädjen. Ta med din mc - eller veteranbil, ta en fika och träffa andra som också gläds åt klassiska fordon. Kylling Cruising, Dream Cruisers Skåne.


Ta också gärna med bekanta med andra mc -modeller. För mer detaljerad info gå till nyhetsbrevet. Anmälan till MCHK Syds olika rally.


Power Big Meet i Lidköping och Västerås Summer Meet arrangeras samtidigt!

Risken är annars kanske att farbror blå kommer på besök, som de gjort på andra mc - träffar. Löser man detta kommer Lina och Evas mc - träffar med all sannolikhet att överträffa många av de andra mc -träffarna i Skåne – de är redan ifatt och på god väg förbi. Här hittar du alla kommande träffar och motorevenemang i Skåne. Tryck på ett evenemang för att se mer information.


Första och andra tisdagen varje månad träffas vi i klubblokalen Marieholsvägen 2. Du behöver inte vara medlem. Sommartid träffas vi vid hamnplan. Tisdagsträffar, Sunnanå Hamn, Mellerud. Men damen som stod och skulle vägleda. Polisen laddar upp inför mc -träff på gård i Skåne.


Uppemot fyrahundra gängmän väntas festa i Skåne under lördagen. Det kriminella mc -gänget Bandidos högkvarter i Sverige femtonårsjubilerar. Motorhistoriska Dagen med Motorhistoriska Klubben i Skåne , MHK. Mer information kommer.


Smygeträffen vid Köpmansmagasinet i Smygehuk kl. Träff och bakluckeloppis på Johannamuseet i Skurup kl. Träff på The 50s Museum och Nostalgicafé, Tryde, Tomelilla.


Om du är med och samordnar träffar så är det fritt att marknadsföra er träff här på motortraffar.

Vi har satsat lite extra på presentation med karta vilket kan passa bra för bilturen. Passa på att lägga in fordonsaktiviteten här så blir ni satt på karta med ikon och allt. Danskvällar flera gånger i veckan hela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg