onsdag 21 december 2016

Tv4 play farmen

Följ livet på gården och tävlan om en halv miljon. Se hela programmet och mycket mer på TVPlay ! Det är en ny vecka på farmen och en ny storbonde har utsetts. Farmen del säsong 13. Den här veckan är det också dags för slakt där några väljer att inte vara med medan några av de som deltar reagerar starkt.


Tv4 play farmen

Storbonden Anette konfronteras kring sitt ledarskap vilket leder till ett möte med hela gruppen. Att anpassa sig till gårdslivet är inte lika lätt för alla vilket skapar intriger i gruppen. Se de bästa serierna på TVPlay.


Deltagare med vitt skilda bakgrunder, värderingar och åldrar tvingas leva under förhållanden som de inte är vana vid. Titta på alla sändningar här. SVT Play , SVT Play , TVPlay , TVPlay , Kanal Play , TVPlay ,. Program som visas i TVPlay - Webb-TV.


Här hittar du översikt med filmer och serier att streama på TVPlay. Se vad som är nytt, högst betygsatt eller populärast. Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play.


Din sökning på farmen gav träffar. Prenumerera gärna för att ta del av det senaste. SVT Play , TVPlay Viafree, TVPlay , Kanal Dplay, TVPlay Viafree, TVPlay Viafree, Kanal Dplay, TVPlay Viafree och UR Play.


Tv4 play farmen

Tjänsten är helt gratis och innehållet uppdateras med nya program varje dag. Inget resultat för sökningen tvplay. Det kan vara så att du sökt efter ett program vi inte visar just nu.


TVtvingades ändra efter Guttas operation. En stor förändring inför den nya säsongen är att bonden Gutta har lämnat över till drängen Wincent efter sin benoperation. See actions taken by the people who manage and post content. En annan nyhet som introducerades efter den fjärde veckan var Torpet, där utslagna farmare och även tidigare års deltagare flyttade in och fick tävla om att få slå sig in på farmen.


Logga in på TVPlay och se populära program, nyhetssändningar, klipp och massor av annat helt gratis, när du vill. Välkommen in till Sveriges största tv-tjänst! TV tablå TV, på TVjust nu, idag, igår och hela veckan. TV , eller fyran, är en svensk reklamfinansierad tv-kanal som ägs av TV-gruppen. På C More hittar du underhållning för hela familjen.


Du ser filmer, serier, sport och tv-program från TV4. Utan bindningsti avsluta när du vill! Sändningar från idag och igår och alla program från TVfrån A-Ö i ordning.


Alla program från TVpå sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg