fredag 2 december 2016

Gabioner stödmur

Brett sortiment av gabioner och stödmurar. Unika stödmurselement för offentliga miljöer. Vi levererar över hela landet.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Vi har fasta och mobila produktsanläggningar som kan placeras runt hela Skandinavien. Våra maskinpackade gabioner flyttas med vår självbärande lösning som vi har ensamrätt på.

Gabioner för en lång rad användningsområden. Ofta använde man då tvinnade mjuka nät som inte gav så estetiskt tilltalande murar. Idag är gabioner ett prisvärt alternativ för att göra stödmurar och andra dekorationer i både trädgårds- och offentlig miljö.


Där byggs de upp likt ett byggblockssystem, snabbt och enkelt. De används som stödmurar i såväl stora som små infrastrukturprojekt samt i offentliga och privata miljöer. Våra gabioner är flexibla, robusta och mycket hållbara. De har många användningsområden, bland annat som stödmurar , bullerskärmar eller erosionsskydd. Vi älskar gabioner och gabionmurar och marknadsför endast proffsgabioner av bästa kvalité.


Här har vi samlat all den information du behöver för att lyckas.

Vi rekommenderar att du laddar ner vår broschyr. Här hittar du detaljerade installationsinstruktioner och regler för gör-det-själv-projekt med Monotec- gabioner. På senare år har gabioner blivit en allt vanligare metod att bygga stödmurar med.


Dessutom behövs ingen tillgång på betong. Om gabionmuren ska fungera som stödmur kan den antingen konstrueras som en självbärande mur d. De är ett utmärkt alternativ när du vill bygga stödmur , fristående mur eller till använda din husgrund. Hos oss på Stenbolaget hittar du gabioner som både runda och raka. När man vanligtvis tänker på gabioner så får många av oss bilder utmed våra vägar. Idag kan du enkelt utforma och för ögat få en vacker gabionmur i din trädgårdsmiljö.


Här finner du monteringsinstruktioner för gabioner och gabionmurar. Varje gabionprojekt har sina specifika förutsättningar men dessa kan ses som en guide. Någon som vet vart det går att få tag i 200cm långa, 100cm höga och 50cm djupa gabioner.


Det finns många olika storlekar på gabioner , det är lätt att hitta en som passar. Du behöver inte bygga ihop dem på platsen där de ska stå, eftersom de är ganska lätta att flytta. Trädgårdsanläggaren börjar med att sätta ihop ena sidan med bottnen.


Välj gabioner om du letar efter ett lättskött trädgårdsstängsel eller insynsskydd för hela året runt. Till skillnad från häckar skyddar gabionstaket från nyfikna ögon även på hösten och vintern och behöver inte klippas. Naturligtvis kan du också plantera eller täcka stenkorgarna om du gillar grönska.


Foto: Svenska Geotech AB.

Det kräver ett bra underlag givetvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg