torsdag 22 december 2016

Edinburgh turistattraktioner

Snabb och enkel köpprocess. Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder. Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta.


De klassiska sevärdheterna ligger längs den så kallade kungliga milen – Royal mile, som löper runt stadskärnan, men det finns mer att se. Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda BoxOffice.

Belägen ovanpå svart basaltrock, den erbjuder magnifik utsikt över staden och en resa genom Skottlands tumultiga historia. Förköp dina biljetter hos Box Office. Med kortet får du gratis inträde till ett 30-tal turistattraktioner i staden, transfer till och från flyget samt fri tillgång till kollektivtrafiken. Har dom stängt i butikerna? Edinburgh Castle och Royal Mile.


Bläddra och boka rekommenderade saker att göra och se i. Spara upp till med Agoda! Kortet kostar pund för ett dygn och för tre dygn. Här finns flera bra pubar, restauranger, caféer och trevliga museer.

The National Museum of Scotland och The Museum of Childhood är två bra museum som ligger i gamla stan och är värda ett besök. Rio Grande Valley nära den mexikanska gränsen. Det skådar ut över staden från sin klippbrant och är en mycket imponerande och dominerande syn.


Slottet, som är en av Storbritanniens mest ikoniska och populära turistattraktioner , är fyllt av historia. Sistnämnda kör med de traditionella röda dubbeldäckarna. Mäktiga statyer som man kan gå in i. Här trängs magnifik arkitektur med turistattraktioner och upplevelser i världsklass. Skottlands största turistattraktion som har spelat stor roll i skotsk historia genom att den stått emot många attacker. Festivalstaden nummer ett finns också med på Unescos världsarvslista.


Allt förpackat i en pittoreskt liten storstad kantad av kust och fantastisk natur. Boka populära rundturer på Viator. Vi förhandlar så att du slipper.


Tortyr, häxprocesser, allehanda krig och intriger. Givetvis betyder det att slottet är mycket rikt på spöken i alla krokar och utrymmen. Emmaus House är ett kristet gästhem som erbjuder boende- oavsett ålder, kön, civilstån sexuell eller religiös läggning – till besökare från hela världen. Lägg till i önskelista.


De erbjuder gratis parkering samt plattskärms-TV med Freeview-kanaler samt DVD-spelare. Spar ti og spring køerne over. Bästa turistattraktioner i Skottland Skottland kombinerar orörda och vilda landskap, historiska slott och slagfält på tröskeln till blomstrande städer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg