fredag 9 december 2016

Skyddat boende stockholm

Enkel och säker bokning οnline. Lågpriser på boende i Stockholm. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu!


TUIs internationella semesterhusportal.

Säker betalning och verifierade leverantörer. Hitta och jämför exklusiva erbjudanden på boende i Stockholm och spara stort! Skyddat boende för tjejer som utsatta för hedersrelaterat våld.


Kruton tar emot akuta och planerade placeringar i en skyddad miljö. Daliagården erbjuder skyddat boende i Stockholm för kvinnor och barn utsatta för hedersrelaterat våld och förtryck samt kvinnor och barn utsatta för våld i. Detta innebär bland annat förstärkt skalskydd och vi har kontroll över vilka som kommer in i boendet samt vaken dygnet runt personal. Syrenen är klassat som ett skyddat boende.


Kvinnojour i Stockholm som ger stö rådgivning och skyddat boende till vuxna och barn som bevittnat eller upplevt våld. Vi erbjuder också stöd och samtal till.

Vår klassificering enligt Socialstyrelsens riktlinjer är skyddsnivå och vi specialiserar oss på de fall där hotbilden är hög och säkerheten därmed har höga krav. Framnäsgruppen tar emot våldsutsatta personer från hela landet oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning och religion. Vi har boende med dygnet runt bemanning men även enskilda lägenheter och tar emot både planerade och akuta placeringar för skyddat boende. Boende finns både i Stockholm och på mindre orter med möjlighet till transport.


Dessa lägenheter kan även användas som utsluss från ett annat skyddat boende. Individuellt anpassade stödinsatser med hjälp av kontaktpersoner som är specialiserade på våld i nära relation. Lägenheterna är utrustade och anpassade för såväl singel- som familjehushåll och finns på ett flertal orter, bland annat Stockholm och. Skydd kan ges i form av familjehem, särskilda HVB-hem för denna grupp eller via öppenvård i skyddslägenheter. Stöd och särskilda insatser inom ramen för skyddet av kvalificerad personal med god kännedom om gruppens problematik.


Vi har spetskompetens inom hedersproblematik och våld i nära relationer. Mannegården och Malvahemmet är placerade i olika delar av landet för att kunna erbjuda alternativ utifrån hotbild. Med boskola, bostadsletarhjälp kan vi även garantera våra klienter ett eget förstahandskontrakt efter avsluta placering. Vid en akut situation vänligen kontakta 1före ditt samtal till oss.


Vi kan ta emot personer med kriminalitetsproblematik, skyddsbehov, unga vuxna med kriminell livsstil och avhoppare från kriminella gäng. Tillgänglig jour dygnet runt. Om du måste lämna ditt hem för att skydda dig och dina barn från en våldsutövare kan du efter beslut av socialtjänsten få plats i skyddat boende. Ett skyddat boende kan också erbjuda. Lilja Care är en kvinnojour med skyddat boende i Stockholm.


Rsci, Riksföreningen stödcentrum mot incest och andra sexuella övergrepp.

Under tiden hos oss har vi utbildad personal som hjälper klienten med dagliga problem och tankar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg