måndag 19 december 2016

Dm konståkning halmstad

Dm konståkning halmstad

Våra erfarna konståkningstränare tar väl hand om våra åkare på alla nivåer. Personligt rekord och över drömgränsen 1poäng. Säsongsanmälan Anmälan hittar du i menyn under rubriken Träning. I anmälan finns information och.


Dm konståkning halmstad

Fotboll IS Halmia starkast i DM Derbyt. Man kan bara ana hur många timmars träning som ligger b. Konståkning i helgen, ishockey på måndagen – nu är vinteridrotterna i gång på riktigt. Svante Alling (fotboll) och Felicia Kilagård ( konståkning ): ”I crosstrainingsgruppen har vi jättebra sammanhållning.


Det är roligt att träna lite annorlunda saker än det man gör med sin vanliga idrott. Det gör att man inte tröttnar. Vi får individuellt anpassad träning men får ändå vara med andra, det är kul. För mer än ett år sedan.


Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Vi har väldigt många bra spelare i laget som lägger ner ett hårt jobb och det är därför det går bra för oss, säger Stål. Dm Bilrekon Hemmansvägen 22A. Allt konståkare behöver.


Hallands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Halland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott. I skridskoskolan får man lära sig skridskoåkningen grunder.


Dm konståkning halmstad

En del vill bli nästa Plusjenko, andra nya Foppa. Halmstads Konståkningsklubb. Precis som -kommer gruppspelet genomföras med tvådomarsystem och matcherna i februari-mars spelas helger (med principen procent på lördagar och procent på söndagar). Alla gjorde bra ifrån sig och klubben hade flera åkare som fick poängrekord. Här kan du se aktuellt bokningsläge, söka lediga tider och göra bokningar i många av kommunens lokaler och anläggningar, exempelvis idrottshallar.


Dagligen serverar restaurangen i piazzan lunch och utöver det har arenacaféet och badcaféet öppet större delen av dagen. Kolla listorna, så att alla era spelare är med. Det kan vara några spelare som kan flytta klass, som inte har löst licens än.


Dam och flickserier omlottade DAMSERIER Damer Div 1:spelar trippelmöten och lag placerade som etta och tvåa i kvalserien har fö. Startar den januari kl. Anmäl er till Pingisskolan nybörjare! Skicka e-post till Välkomna! GKF ansvarar för all administartion innan och Kungsbacka KK för all bemanning och genomförandet av själva tävlingen på plats i arenan.


Tävlingarna är slut för i år. Tack till alla som hjälpte till med att genomföra. Exakt samma målgörare och mycket snarlika mål som senast mot Laholms FK.


Efter ytterligare en seger, den här gången mot Trönninge IF, blir HBK Dam gruppvinnare i DM. Vi använder tillfälliga cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Några cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg