onsdag 14 december 2016

Gangster maskerad

Roliga maskeradkläder för alla. Snabb leverans, oslagbara priser! Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Vill du och dina vänner klä ut er till Al Capone, Scarface, Vito Corleone och alla andra populära gangsters historiska så väl som fiktiva? Det låter som en bra idé, och i så fall har vi ett (eller rättare sagt fler än ett) erbjudande du inte kan motstå!


Du finner den karaktäristiska hatten tillsammans, med feta guldsmycken i form av halsband och ringar.

Endast 1-dagars leveranstid och prisgaranti. Gangster -kläder för att klä ut dig till en klassisk maffia-boss i Al Capone-stil. Den klassiska gangster -stilen är en välklädd stil med snygga hatt, kavaj, guldhalsban snusnäsduk och slips.


Därtill behöver man lite accessoarer för att se ut som att man är kriminell, vilket man ju faktiskt är som en gangster. Billiga gangster maskerad online. Fler än olika gangster maskerad med snabb leverans, fri frakt över 2kr och låga priser.


Bara för att man är en ful fisk behöver man ju inte se ut som en, utan var en riktigt stilig gangster i denna maskeraddräkt. Du kommer se ut till att höra hemma i en klassisk film noir-gangsterrulle.

Gå på maskerad och halloweenfest som en stilig gangster i randig kostym! Ingår gör ett par matchande kritstrecksrandiga byxor. Hatt, slips, cigarr, käpp och skor ingår ej. Gangster maskerad artiklar i olika variationer tillbra påriser och kvalitet finns hos oss på Yippo. Dags att gå på storslagen gangster -fest á la Gudfadern, Al Capone?


Stort utbu Bra Priser. Då gäller det att man klär sig med stil. Här har vi samlat maskeradkläderna som får dig. Vi har Gangsterdräkterna du inte vill gå miste om.


Sätt en personlig prägel på exempelvis din Al Capone outfit, genom att kombinera din dräkt med t. Hos oss finner du allt du behöver för att förvandlas till en tvättäkta gangster. Sammantaget har vi ca 3gangsterkläder på lager. När du klär ut dig till en läskig gangster är detaljerna jätteviktiga för att din outfit ska vara klockren.


Denna gangster -scarf är ett måste, alla gangsters har ju en sådan. Kom ihåg en stilig hatt också. Innehåller en vit gangster scarf med fransade änden.


Gangstrarnas riktiga guldålder kanske är förbi, men kläderna är fortfarande i allra högsta grad aktuella.

Köp idag skickas imorgon! Vill du stå ut från mängden på maskeraden kan du klä dig i maskeradkostymer som förvandlar dig till Gudfadern själv, en av hans hantlangare eller en flirtig gangstertjej. Gangster -kostymen blir komplett med hjälp av en svart skjortframsida med en fastsydd vit slips. Gummimask, Gangster JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare. För den bästa upplevelsen på vår webbplats, bör du aktivera Javascript i din webbläsare.


Sveriges största utbud av maskeradkläder och maskeraddräkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg