måndag 20 juni 2016

Medicpen to 3

Vetenskapligt utvärderade medicinpåminnare och marknadsledande inom trygghetslarm med GPS. Posifon är ett kundnära och innovativt företag baserat i Göteborg. Vi är noterade på small cap.


Medicpen to 3

Två (2) teckningsoption MPEN TO berättigar innehavaren till teckning av en (1) ny aktie till teckningskursen SEK. Dessutom sänks teckningskursen från kr till kr, i övrigt är villkoren oförändrade: det krävs två optioner för att teckna en ny aktie. I Sverige finns en motsvarande organisation SweCare. Bilden på sidan är en pilleautomat med dospåsar.


Vidare uppskattas att 6-procent av alla sjukhusinläggningar härrör från felaktig medicinering, och att kostnaderna för det svenska samhället uppgår till mellan till 2miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. Som högst var aktien uppe i kr tidigare under dagen.


Aktiemäklarfirman Avanza var klart största nettoköpare av aktien hittills under dagen. Affärsinriktningen är att utveckla, tillverka och sälja produkter som underlättar patientmedicinering. Klicka här för att följa aktiekursen i realtid. Fem enheter har redan levererats och placerats ut i patienters hem.


Låg följsamhet och felaktig användning av läkemedel är orsak till 8- av de totala intagningarna på sjukhus och av alla intagningar av patienter över år. Den oktober offentliggjordes via pressmeddelande bolagets prospekt, teaser och anmälningssedel. I dagens rapport låter även bolaget meddela att väldigt intressanta disskusioner förs med olika bolag där det finns möjligheter för ett framtida samarbete. Frågan är om det är illusion eller verklighet som ligger bakom hoppet.


Medicpen to 3

Produkterna säljs under separata varumärken och innefattar system för medicineringshjälp som sänder larm vid missad dos till anhörig eller vårdgivare, samt tillverkar bolaget stationära tablettdispenser. För investerare, Finansiella rapporter. Vår affärsidé är att utveckla, tillverka och sälja produkter som underlättar för patienter att sköta sin medicinering.


Produkterna skall ligga i teknikens framkant och vara utvecklade för integrering i IT miljöer. SvD Näringsliv - nyheter inom ekonomi och näringsliv, aktier och börs. Bevakning av internationella affärer och marknader. Motor- och IT-nyheter. En sammanställning av teckningsoptioner och dess villkor.


Medicpen to 3

Information och vanliga frågor besvaras under informationssidan. Likvida medel uppgick till ,miljoner (8). Resultat per aktie hamnade på -kronor (-04). Faktum är att varje kvartal hittills har varit spännande och givande för mig, såväl ur positivt som negativt hänseende. Produkterna ligger i teknikens framkant och är utvecklade för integrering i IT-miljöer.


För varje befintlig aktie erhålls en (1) uniträtt. Bolaget hade inga intäkter under kvartalet. Nio (9) uniträtter berättigar till teckning av en (1) unit. Varje unit består av tre ( ) aktier och en (1) vederlagsfri teckningsoption av serie TO 4. Det betyder att om man har 10.


September eller innan. Medicpen så ger det 10.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg