måndag 27 juni 2016

Island sevärdheter reykjavik

Island sevärdheter reykjavik

Femstjärniga aktiviteter i Island! Boka populära rundturer på Viator. Snabb och enkel köpprocess. Erbjudande med Viator. Andra turistattraktioner här ! Med Ving kan du välja mellan över spännande storstäder.


Island sevärdheter reykjavik

Välj själv när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Boka ditt Hotell på Island online. Gratis bokning, fantastiska priser. Vi förhandlar så att du slipper. Sevärdheter i Island : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Island , Europa på TripAdvisor.


Att boka sevärdheter och upplevelser på nätet innan du reser till Island , är klokt. Dels har du din plats säkra men du får också ofta ett bättre pris. Staden själv bjuder också många sevärdheter.


Kallt, men en rolig grej att göra på Island ! En vacker skulptur som står vid vattnet i centrala Reykjavik. Att göra på Island och därför älskar vi Reykjavik. Islands landskap går inte att jämföra med något annat i världen. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Island. Landet som tidigare varit ett av världens dyraste länder att semestra i tvingades efter finanskrisen att sänka sina priser.


Ekonomin på Island är på väg uppåt, men ligger fortfarande på en behaglig nivå för svenska plånböcker. Fler bilder från Island hittar du längst ner på sidan. Att ta sig runt på Island är över lag smidigt.


Island sevärdheter reykjavik

Island är nämligen en plats där naturens krafter syns och känns tydligare än i stort sett någon annanstans – och här hittar du några av de sevärdheter som gör landet så unikt. På Island får du känna dig liten när du vandrar över glaciärer mellan snötäckta vulkaner, när du sjunker ner i geotermiskt uppvärmda pooler eller när du står framför rasande vattenfall. Se alla turistattraktionerna här! Se Islands mest ikoniska sevärdheter på Gyllene Cirkeln-rutten.


Välkommen till Island ! Flygresan till Island tar cirka timmar. Vid ankomst till Keflavík flygplats möter vår svensktalande guide er och ni hälsas välkomna till Island. Vår transfer kör er sedan in till ert hotell i Reykjavik.


Efter incheckning på hotellet är kvällen fri för egna upptäckter i världens nordligaste huvudstad! Ni hämtas sedan upp vid hotellet för er valskådningstur. Det finns få platser där den vilda naturen är mer tillgänglig än på Island.


Island har blivit ett av de hetaste resmålen på senare år. Det gör att det blir allt trängre runt öns stora sevärdheter. Reykjavik in till centrala Island och koppla av i Blå lagunen. Reykjaviks äldsta pub ”Tuppen på pinnen” är väl värd ett besök och rekommenderas varmt till turisterna. Från staden arrangeras en mängd resor till populära sevärdheter runt omkring.


Här är saker du bör. Om vi säger så här, allt är skyltat, men väldigt blygsamt. Leta inte efter en stor grön över-vägen-monterad skylt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg