måndag 20 juni 2016

Samtal linköping

Monireh Farsi - Legitimerad psykoterapeut i Linköping. Psykoterapi, rehabilitering och traumabearbetning - individuellt, par och familj. Till Stadsmissionens samtalsmottagning i Villa Ådala på Hamngatan kan du vända dig för att få både medmänskligt och professionellt stöd. De kan erbjuda rådgivande samtal och samarbetssamtal.


Ni kan också vända er till familjerätten om ni vill ha hjälp att diskutera det fortsatta föräldrasamarbetet i frågor kring barnen.

Samarbetssamtalen är alltid kostnadsfria och frivilliga. Det är strukturerade samtal som leds av en eller två socialsekreterare. Vi erbjuder handledning som inriktar sig till offentliga och privata. Medlaren som är med i samtalet har utbildning i att leda medling och står inte på någons sida i samtalet.


Medlaren planerar och håller i förmöten, i medlingen och i efterarbetet. Medling används för att förebygga att nya brott sker och lösa konflikter. Här finns offentliga program och program för förskolor och skolor.


För att stimulera det kreativa arbetet tar vi del av den samtidskonst som visas i konsthallen, där utställningens bilder och föremål blir utgångspunkt och inspiration för skapande, samtal och skrivande.

Kort om att välja psykoterapeut i Linköping. Att välja psykoterapeut är dock inte enkelt, det är inte ovanligt att man behöver prova sig fram tills man hittar någon man får förtroende för. Vi kommer tillsammans fram till vad samtalen ska leda till och hur länge de ska pågå. Du kan komma ensam eller tillsammans med din partner till familjerådgivningen. Någon av er ska vara bosatt i Linköpings, Kinda eller Åtvidabergs kommun.


Familjerådgivningen för inga journaler och du kan vara anonym. Besöken kostar 2kronor. Har du stött på problem i livet som du har svårt att lösa på egen hand?


Vill du hitta nya vägar och utvecklas som person? Till oss kan du vända dig för enskilda samtal. I ett första samtal får du möjlighet att träffa en psykolog för att se om samtalsterapi kan vara till nytta för dig. Jag vill veta mer om individuell. Vi på Mindsteps har bred kompetens och hjälper dig i Linköping med samtalsterapi, coachning och parterapi.


Linköping har i dag gratis rådgivning kring frågor som rör solenergi, men det Mari Hultgren vill se är mera av en paketlösning. Samtalsterapi i Linköping. För en potentiell kund ska det räcka med ett samtal , föreslår hon.

Men där privatpersonerna slipper höra sig för med många företag, så måste kommunen upphandla en sådan tjänst. Du får träffa en behandlare för ett första rådgivande samtal. Målet är att du har en plan att börja arbeta med när du går härifrån.


Efter detta kan vi vid behov boka in dig på ett uppföljande samtal eller på något av våra andra behandlingsalternativ. Ta kontakt med oss via vår telefontid. På S:t Lukas möts du med respekt och professionalitet av legitimerade psykoterapeuter med en bred kompetens i olika former av samtal och metoder för psykoterapeutisk behandling. S:t Lukas erbjuder stödfunktioner där företag och organisationer kan ta hjälp av våra terapeuter i samtal och utveckling. Linköpings universitet (LiU) är känt för innovativa utbildningar, gränsöverskridande forskning och nära samarbete med näringsliv och samhälle.


Barnahus i Linköping är beläget med närhet till sjukhus, polis och åklagarmyndighet. Lokalerna är anpassade för ändamålet, utifrån ett barnperspektiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg