torsdag 16 juni 2016

Hampa te nyttigt

Hampa te framställs som en vanlig infusion av unga cannabis blommor. Dessa blommor innehåller frånsett cannabidiol (CBD) också andra värdefulla cannabinoider. De mest värdefulla bland dem är dock CB som också anges via : Cannabidiol (CBD) är en av minst 1aktiva cannabinoider som identifierats i cannabis.


Förberedelsen av vårt hampa - te är likt alla andra sorters te. Häll helt hett vatten över en matsked av vårt te.

Låt det sedan stå mellan och minuter, beroende på hur stark du vill ha teet. Hampa - te har en mycket trevlig, jordig smak, som liknar ett örtte. Hampa , eller cannabis, är en gammal läkeväxt som härstammar från Centralasien.


I Indien har den använts i århundraden mot illamående och smärtor. Special Price 4kr Ordinarie pris 5kr. Lägg till i önskelista. För en oförglömlig upplevelse med unik smak!

Utan extra smaksättning för en smak så nära den äkta varan som möjligt. Smak: Natural (utan smaksättning) Mängd: gram. Tillverkad i Tyskland. För att det ska röra sig om s. CBD och låg till obefintlig mängd THC, vilken är den cannabinoid som används i berusningssyfte. Att dricka te är ett enkelt och gott sätt att boosta sin hälsa!


Och grönt te i all ära – men det finns så otroligt många fler tesorter som är rena hälsobomberna. Här listar vi de fem populäraste hälsoteerna just nu. Hampafrön är en god källa till högvärdigt protein och essentiella fetter som omega-och omega-6.


Dessa små frön har ett hårt och knaprigt skal som bidrar till fröets rika innehåll på kostfibrer. Innanför skalet finns en kärna rik på nyttiga fleromättade fetter och protein. Det gör bladen nyttigare – och dyrare. En kopp kan innehålla upp till tre gånger så mycket näringsämnen som grönt te ! LÄS MER: Matcha – hälsodrycken ALLA pratar om!


Matcha- te , matcha-glass, matcha-kakor och matcha. Det är inte bara mjölken, som man eventuellt har i teet, som bygger starka ben.

En studie som jämförde tedrickare med de som inte drack te visade att de som drack te i tio år eller mer hade de starkaste skeletten, oavsett ålder, vikt, träning, rökning eller andra riskfaktorer. Detta kan bero på teets många nyttiga fytokemikalier. De är gjorda av lagliga jordbruksstammar av hampa som innehåller en laglig nivå av THC (mindre än ). Hampafrön används för produktion av olja, protein och även för direkt konsumtion. Alla våra produkter är INTE psykoaktiva. Hampan är fri ifrån gluten och laktos, och orsakar av den anledningen inga magproblem.


Vi använder oftast hampa i form av skalade hampafrön som syns på bilden men ibland även hampamjöl eller hampaprotein. Vad innehåller hampa ? Hampa har en bred sammansättning av näringsämnen, de små fröna är väldigt proteinrika och innehåller alla essentiella aminosyror samt nyttiga fetter så som omega-och- (i proportionen 3:1). Med tillsatt damiana för mer arom och en mer avslappnande effekt.


THC- och koffeinfri produkt. Innehåller 6 cannabis sativa-blad och 3 damiana-blad. Hampafrön innehåller alla nio essentiella aminosyrorna som vi människor behöver få i oss från kosten och kan därför ses som en källa till fullvärdigt protein. Från dessa näringsrika frön får hampaproteinet även rikligt med kostfibrer, mineraler och nyttiga omega-3-fetter.


Själva proteinpulvret framställs i en naturligt process där fröna pressas kallt. Hampan odlas inte sällan organiskt, helt utan inslag av bekämpningsmedel. Man behöver därför inte tillsätta kemikalier eller något annat onödigt, vilket garanterar en naturlig produkt för den blivande konsumenten. Upptäck chaga- te , en gyllene superdryck med smak av vanilj Kost. Chaga- te är både enormt gott och enormt nyttigt.


Har du inte upptäck den nya superdrycken är det dags nu. Här får du veta mer om varför. Te innehåller också koffein, om än i lägre dos, vilket kan försämra din sömn och göra det svårare att somna.


Rätta text- och faktafel - Anmäl till Pressombudsmannen Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg