tisdag 28 juni 2016

Rullgardin utan skruv

Enormt urval av Rullgardiner. Bästa pris och snabb leverans. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta.


En informationsfilm om Hastas senaste innovation Hasta Tension. En rullgardin som passar perfekt när du behöver avskärma från solen men inte får eller.

Jag söker rullgardiner som man inte behöver borra skruvar för att fästa. Jag skulle vilja kunna installera den i fönsterkarmen. Kanske det finns en rullgardin som har fjädringar i änden så man kan trycka in den i fönsterkarmen. I värsta fall använda fästena för gardiner som fästen. Helst vill jag kunna fästa de i fönsterkarmen.


Kan enkelt klippas till önskad storlek. Du kan ha rullgardinen i vilken position du vill genom att fästa den med de medföljande klämmorna. Plisségardinen fäster sig bäst på jämna ytor.


Denna unika lösning gör det möjligt för rullgardinen att flytta med fönstren eller dörrarna när de öppnas och stängs.

Multifix är en smart rullgardin som du monterar direkt på fönsterbågen. Mycket praktiskt om du t. Två i varje paket med skruvar till. Dessa skjuter man in i gardinstångsfästet och det fästet i rullgardinen som skulle skruvats in i väggen skruvar man fast där i stället. Man använder de små skruvarna som följde med plåtbitarna.


Det gör att man sätter rullgardinen i spänn utan att göra hål i väggen. Letar du efter en rullgardin till ditt sovrum vardagsrum eller kontor? På BAUHAUS kan du vara säker på att du kommer hitta ett enormt sortiment av rullgardiner i flera olika färger, material och mått. Vill du ha svarta rullgardiner , vita rullgardiner eller gråa rullgardiner har du kommit helt rätt.


Gardinen stänger ute ljuset bra och är enkel både att montera och demontera med tydliga anvisningar. Till stöd har man både en pappersinstruktion och olika former av konkreta hjälpmedel som fysiskt hindrar användaren från att göra fel. Tupplur har gedigna fästen men levereras utan skruvar.


Fler och fler får upp ögonen för vilka tekniska egenskaper en väv har – en rullgardin är inte längre bara en rullgardin ! Det finns speciellt utvecklade screenvävar med tekniska egenskaper för att bibehålla inomhustemperaturen eller undvika bländning ( utan att mörklägga rummet!). Med prismatch får du alltid Sveriges lägsta pris! Måttanpassat för just dig.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Se vårt urval av Skruvar. Paketet innehåller allt du behöver för att sätta upp rullgardinen : beslag, pluggar, skruvar samt en barnsäkerhetsspärr.

Se fullständig produktbeskrivning. Hasta Tension är en friktionsrullgardin som spänns fast i fönsternischen utan att man behöver skruva i väggen. Rullgardinen sätts in direkt på det glasade fönstret utan att borra eller skruva in. Rullgardinsväven kan ofta rengöras med en lätt fuktad trasa, använd ej vatten.


Markiser, persienner, rullgardiner , terrassmarkiser – det finns många sätt att lösa solskyddet på. Här kan du läsa om vilket solskydd som gör jobbet bäst hos dig. Kanske vill du ha ett fönster med markis, eller en hel altanmarkis? Vi på MaxGardiner har många olika material och färger att välja mellan för dina nya hissgardiner. Mörkläggande foder kommer med som standard och ger dina.


Att montera rätt är något av en nyckelfaktor i att bli helt och fullt nöjd med sin gardinuppsättning. Läs mer om hur du enklast monterar Kirsch produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg