fredag 10 juni 2016

Bästa actionfilmerna genom tiderna

Find What Is Genome and Related Articles. Car Parts, Maintenance and More. Homework, Public Speaking and More. Dental Health, Exercise and More.


Här kommer min personliga Top 1lista genom tiderna. Den är inte i rätt ordning just nu men början av listan är iaf i rätt ordning, resten.

McMurphy (Jack Nicholson) tror att han kan undgå det hårda arbetet i fängelset genom att spela galen. När han hamnar på ett mentalsjukhus försöker han liva upp stämningen genom att umgås med de andra patienterna, vilket inte faller den hemska sköterskan Ratched (Louise Fletcher) i smaken. Kit Harington hoppas det - men först kommer det bli rejält mörka tider för karaktärerna i Westeros. Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, Molly Sandén, Anders Hansen och Sissela Kyle är bara några få av profilerna som står på listan. Den naiva och drömmande Amelie hittar ett plåtskrin med barndomsminnen i sitt badrum.


Men det är inte hennes, så hon bestämmer sig för att hitta den rätta ägaren. Det finns ju animerade och tecknade filmer som främst riktar sig mot vuxna och innehåller grövre material. Nedanför listar jag de tio erkänt bästa animerade eller tecknade filmerna genom tiderna.


Bedömningen har skett med hänsyn till kommersiell framgång, kritisk mottagning och favoriter hos fansen.

Och endast en film per filmserie. Tja, det var ju inte lätt det här. Jag har försökt få ihop rullar som platsar i ACTION kategorin för mig, dvs inte Sci-Fi, Fantasy, Thriller,skräck eller krig, utan endast högt tempo, massor av pang pang och inte så mycket tid till eftertanke.


Julen är en tid för många att kura ihop sig inomhus framför en god film. Här är VK:s bästa julfilmtips - oavsett om det är en gammal klassiker, familjemys eller pang-pang du söker. Julen står för dörren och det är snart dags att komma i rätt stämning inför alla glöggmys, granklädningar och släktfiranden. Och vad kan då passa bättre än en härlig filmkväll för att hitta den rätta känslan? Världens genom tiderna bästa film?


Nej, den frågan svarar jag helst inte på. Visst är det en bra film, speciellt för sin tid , men hur många vill se den nu? Svartvit och med ett bildspråk som var alldeles nytt då på sin tid.


Det sägs att Bosse Rönnberg förde långvariga diskussioner med SAS-Janne om en kampanj för flyget. I stället lyfte byrån ett av tågets starkaste produktfördelar genom att spegla sig i det alla hatar med flyget. Att diskutera vilken spelare som är bäst genom tiderna och att jämföra spelare under olika epoker och från olika generationer är en evigt pågående debatt för fotbollsfantaster världen över. Vi har valt att titta närmre på de svenska världsspelarna och försöka rangordna vem som verkligen är vår bästa fotbollsspelare genom tiderna.


Inför högtiderna finns det inget som sätter stämningen bättre än att krypa upp framför en mysig julfilm. Här listar vi allt som bara måste ses under julen, julklassiker från alla tider. En kopp varm choklad och nybakade lussekatter – och du är redo! Idag: De bästa Stanley Cup-vinnande lagen genom alla tider : 1.

Med Mario Lemieux som lagets stora ledare toppade Penguins formkurvan i precis rätt tid. Det tog dem genom slutspelet till final mot Chicago Blackhawks och där lagets andra raka titel. Mourinho har vunnit ligatitlar i Portugal, Italien, England och Spanien. Han är också en av få tränare som vunnit Champions League med två olika lag (Inter och Porto). Jimmy Page är tveklöst en av rockhistoriens bästa gitarrister.


Få frågor har så många rätta – men olika svar. Vem är egentligen den bästa gitarrist världen skådat? Rolling Stone Magazine har i alla fall gjort ett försök och listat de 1bästa gitarristerna genom tiderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg