måndag 3 augusti 2015

Dikt om våren rim

Snygga kvalitetsfälgar till lågt pris. Om våren , säg om våren allt stolt och ungt du känt. Ett vårord går som kåren mot sol och firmament. En skur på gröna knoppar som.


Thimnath och söka mig en kvinna!

De här väldigt naiva rimmen som ”knopp” och ”topp”, och det väldigt oväntade uttrycket pippin jublar är bra exempel på vad som gör vissa pekoralister till genier i miniatyr: de upptäcker nya språkliga uttryck. Det är alltid fint med lite dikter som rimmar. Så om ni har några sköna dikter som rimmar på lager så skriv gärna.


Dikterna får handla om precis vad som helst. Så öppna era sinnen och skriv! Tänk på att dikterna ska ha ett formellt och bra språk! Vad tycker ni om dikter ?

Hälsningstexter till sista avskedet, begravningsdikter till sorg, vackra verser och rim till begravningen, minnesverser vid dödsfall, textförslag till begravningsannonser, minnesverser till dödsannonser, minnesverser vid begravningen, minnesverser för begravningen och minnesor dikt om sorg, dikt om döden, dikter sorg dö deltar i. Att skriva dikt är lätt för en del, men mycket frustrerande för andra. De kommer inte riktigt på hur man gör. Nedanstående tänkande brukar dock underlätta för de flesta. Läs några dikter högt för klassen. Använd olika sorts dikter (t ex med och utan rim ). Gör en tankekarta tillsammans.


Jag älskar Lena Sjöbergs texter. Här ryms tankar kring årstidernas olika stämningar, texter om höghus och människor, paddor och fjärilar. Ljuset pressar sig igenom luften.


Och dansar på olika objekt i omgivningen. Den ultra höga basen slår. Vår vänskap kommer aldrig dö ut, även om vårt tålamod tar slut. Du är min bästa vän, och.


Jag skulle kunna skriva allt det där igen. Som en del i firandet av Världsbokdagen i skolbiblioteket har barnen under v och fått lämna in dikter om våren och samtidigt delta i en utlottning av badbiljetter och böcker.

Våren sitter inte still. Cyklar Skejtar Springer. Grattis på födelsedagen texter och fraser, grattis på födelsedagen text till en vän, till älskling, födelsedagsönskningar, födelsedag hälsningsfraser, födelsedagsgrattis, vers vird års firande, års firande, års rim , års rim , födelsedag dikt till 50-årig, 60-årig, 70-årig, dikt på födelsedagen, födelsedag vers. Vart är våren – En vårdikt.


Berättelser Limerickar Krönikor Filmrecensioner Roliga Dikter Sorgligt Sagor Övrigt. Men om en timme är det över. Alla roliga dikter samlas här. De flesta är rätt korta, och inte så där jätte jätte mogna.


Och därför är det inte så svårt att räkna ut att det är Farbror Torsten som skrivit alla. Klicka här för att läsa hela dikten Dags att bli gammal – dikt som rimmar på samma ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg