torsdag 16 juni 2016

Ny facebook konto

Ny facebook konto

Längre lösenord är ofta säkrare. Ditt lösenord ska inte vara din e-postadress, ditt telefonnummer eller ditt födelsedatum. Håll kontakten med vänner, familj och andra som du känner. Dela foton och videoklipp, skicka meddelanden och.


Du når inställningarna upptill i menyn. Skapa ett konto för att börja dela foton och uppdateringar med dem du känner. Det är lätt att registrera sig. HUR ska man göra för att kunna skapa ett helt nytt facebook konto med samma mail som man har haft till det förra?


Inaktiverar jag mitt konto och försöker skapa ett nytt så står det bara att den mailadressen används redan. Kan min sambo komma in på mitt facebook konto? Konstiga mail från facebook - FamiljeLiv.


Ny facebook konto

Opret en konto for at starte med at dele billeder og opdateringer med personer, du kender. Create an account to start sharing photos and updates with people you know. View the profiles of people named Ny Konto. Nu öppnas en ny webbsida där du ska klicka på Avsluta mitt konto.


Fyll i lösenordet i det översta fältet, skriv av bokstäverna i den förvrängda bilden och klicka på OK. Det går dock att spara allting på hårddisken innan du raderar. Antingen helt avsluta och radera ditt konto eller inaktivera kontot på. Du får nu möjligheten att skriva in ett nytt lösenord.


Gör det och bekräfta genom att fylla i det även i det andra textfältet. Klicka sedan på knappen Byt lösenord. Jag har använt min vanliga dator. Jag skulle vilja ha båda konton i en och samma mobil. Få kontakt med venner, familie og andre personer, du kender.


Del billeder og videoer, send beskeder og få. Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates. Jo, man erbjuder dem möjligheten att ha fler konton.


Ny facebook konto

Det kan vara något för dig som exempelvis har en arbetsprofil och en privat profil. Applikationerna får tillgång till informationen som du lagrar på facebook men du kan välja själv vad de ska få tillgång till. Eftersom facebook inte kan garantera full kontroll över applikationerna är det viktigt att du funderar igenom vad du vill dela med dig av.


Du behöver inte vara expert. Med den nya programvaran – som enkelt laddas ner på nätet – kan vem som helst kapa ett konto. Gör så här för att konfigurera ett konto : Gå till account. Logga in och välj sedan Skapa ett!


Om du hellre vill skapa en ny e-postadress väljer du Skaffa en ny e-postadress , väljer Nästa och följer sedan instruktionerna. Vill du aktivera kontot igen så är det bara att logga in som vanligt och aktivera kontot på samma ställa som du avaktiverar det. Om du är helt säker på att du inte vill ha kvar ditt konto på facebook är det lite klurigare.


Det krävs helt enkelt lite detektivarbete för att ta reda på hur man avslutar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg